Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Život u dvoje

Kako se (zapravo) muškarci zaljubljuju?

Ipak, kako bismo se malo zabavili, evo nekoliko malih savjeta zbog kojih će i vašem odabraniku ispasti bilježnica/mobitel/ključevi iz ruke kad vas vidi.

“Kako da ga natjeram da se zaljubi u mene?” – jedno je od češćih pitanja koje si djevojke postavljaju. Bilo kako bilo, pojedina istraživanja su pokazala kako su žene zaljubljivije od muškarac, pa je tako muški spol ipak teže natjerati da vas gleda sa srčekima u očima. Ipak, kako bismo se malo zabavili, evo nekoliko malih savjeta zbog kojih će i vašem odabraniku ispasti bilježnica/mobitel/ključevi iz ruke kad vas vidi.

1. Zajednički osmjesi

Vjerojatno ne možete imati identičan smisao za humor, ali ako se ipak potrudite shvatiti njegove fore te se nekoliko puta zajedno uhvatite u veselom smijehu, definitivno ćete mu biti milija srcu. Sa svakim smijehom korak ste bliže svom zgodnom plijenu.

2. Njegovana žena

Iako će vas s vremenom upoznati i shvatiti kako ste prekrasna osoba, na početku se sve vrti oko površnih igara i vašeg (i njegovog) vanjskog izgleda. Muškarci ne vole izrazito sređene žene, već njegovane i čiste. Zato pripazite na ten, njegujte kosu, počupajte obrve i izrazito pazite na dentalnu higijenu – bijeli zubi su vrlo privlačni.

3. Mekana odjeća

Znate one čupave vestice, onako nježne i kašmiraste. Ako ih već ne možete nositi ljeti, ovo zimsko vrijeme je upravo prikladno za jednu takvu majicu. Zato mekano se obucite te se lagano “linjajte” o njegovo tijelo. Fino ćete ga škakljati i pritom mu golicati maštu.

4. Pitajte ga za mišljenje

Nakon što ste sredili površne stvari, morate uspostaviti nekakvu vezu s odabranim muškarcem. On možda i nije tako siguran u sebe kako se čini, zato – pitajte ga za mišljenje, neka se osjeća važno. Ako mu samopouzdanje naraste i vama će što prije prići.

5. Sloboda

Većina muškaraca se boji da ako uđu u nekakav odnos sa ženom se moraju odreći nečeg im dragog poput prijatelja, hobija i slobode. Pokažite mu kako i vi imate svoj život i interese koji su vam bitni. Uklonite predrasude da se žene žele vezati i biti samo doma s dečkom. Budite slobodni te naravno poštujte njegovu slobodu!

6. Privatnost

On ima svoj život, a vi svoj. Neprestanim ispitivanjem “Tko ti je poslao poruku?” i “Kamo ideš?” –  nećete ispasti slatko znatiželjni već pomalo zastrašujući. Ako ste pak po prirodi izrazito znatiželjna, pričekajte da se jako zaljubi u vas pa onda pokažite svoje male mane. Dotad, odložite upitnike i uvrstite klimanje u svoj razgovorni repertoar.

7. Zajedničko vrijeme

Kad ste s njim pokažite se kao zanimljiva i vesela osoba, ali naravno ne naporna i glasna. Imajte svoje granice. Ako se primjerice u ekipi igra neka društvena igra, nemojte se praviti “gospođica posebna” i odbijati takvu vrstu druženja – to će ga odbiti. Igrajte se i veselo smijte, makar i gubili. Također nemojte biti durica, već prihvaćajte poraz. Ako ste pak na nekom druženju gdje se kuha, pokažite se voljna pomagati u kućnim radinostima te ga naravno zamolite ga da vam pomogne. Ima nešto u zajedničkom sjeckanju.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Suncokreti na oblacima

Kad sam imala nešto manje od 40, sama sebi sam dala „zadatak“ da ću do 40 i neke naći partnera.

Seks

Isti entuzijazam koji potiče navijače da navijaju, igrače da pomiču svoje granice, a timove da pobjeđuju sličan je strasti koja potiče intimne odnose.

Život u dvoje

Ova aplikacija namijenjena je svima koji žive katoličku vjeru, nemaju sklopljen sakrament ženidbe, te žele hodanje sa svrhom koje vodi u sakrament braka.

Suncokreti na oblacima

Često sam plivala kroz život uzvodno što je samo po sebi bilo vrlo teško, mučno, naporno i iscrpljujuće.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.