Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Kako šminkom povećati oči?

5 make up savjeta za neodoljivi "izgled laneta“.

Otvoreni pogled nevine djevojčice istovremeno je vrckast sladak i zavodljiv. Poigrajte se s make up-om te uz naše savjete iskušajte svoj neodoljivi "lane pogled“.

1. Podloga


Za početak na područje oko očiju i na kapak nanesite korektor te ostavite neko vrijeme da se upije. Nakon toga sve zagladite s puderom u prahu.2. Eyeliner


Crni eyliner koristite samo na gorenjem dijelu kapka i pritom pazite da crta ide samo do ruba trepavica, jer ako malo produžite oči će poprimiti više mačkasti opasni izgled, a manje nevini. Bijelim eyelinerom ili olovkom povucite crtu po donjoj – unutrašnjoj strani oka.

3. Sjenilo

Velike i otvorene oči postići ćete sa sjenilom neutralnih, bilo toplih ili hladnih boja. Bitno je da sjenilo nanesete s većom četkicom na područje od trepavica sve do obrva. Tamniju nijansu iste boje nanesite u kut – blizu kosti ispod obrve.
4. Maskara


Na trepavice nanesite nekoliko slojeva maskare kao bi oči izgledale nježno, a opet mistično. Pripazite samo na to da vam se trepavice ne slijepe, pa ih počešljajte i pripazite kakvu maskaru stavljate. Nakon što ste nanijeli maskaru uzmite uvijač za trepavice i nekoliko puta pritisnite. To će vam još više otvoriti pogled.

5. Obrve


Za otvoren pogled je također bitno da su obrve uredne i pravog oblika. Ako nisu uređene – make up također neće dobro pristajati. Pronađite svoju prirodno liniju obrva i naravno počupajte sve nestašne viškove.


Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Drama Queen

Uzevši u obzir trenutnu situaciju i činjenicu da nisam inspirirana ama baš ničim, u želji da dođem do kakve ideje, danima sam surfala Instagram...

Savjeti i preporuke

Koža oko ispod i oko očiju tanja je i delikatnija od ostatka kože na licu te joj je potrebna odgovarajuća njega. Č

Savjeti stručnjaka

S ravnateljem Poliklinike Vukas, M.Sc. Damjanom Žunićem popričali smo o važnosti očuvanja vida.

Istaknuto

Prvi zadatak make-upa oduvijek je bio prikriti sitne nesavršenosti i istaknuti ljepotu.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.