Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Dizajn

Kako smo prihvatili iPhone3G

Strka oko iPhonea3G ne jenjava. Kupci su još uvijek brojni.

No, prvi primjerci kupljeni u Hrvatskoj u se nudili u malim oglasima. Neki su iPhone kupili samo da ga preprodaju i na njemu zarade, drugima nije ispunio očekivanja.

– Generacija sam koju nije zahvatila informatička revolucija. Vozim kamion i korištenje informatičke opreme mi i nije baš svakodnevnica. Mislio sam da je malo jednostavniji za upotrebu. Kad ga prodam, vraćam se na "običan" mobitel, iskren je bio za She.hr Josip (50) iz Zagreba.

„Pun pogodak“

– Nisam pogriješio kada sam ga uzeo. Na mobitel mjesečno trošim ionako preko 500 kuna, tako da sam skoro besplatno dobio uređaj preko kojeg imam pristup internetu, elektronskoj pošti i velikoj količini multimedije. Sve u svemu, pun pogodak. Ima i drugih uređaja koji nude takve funkcije, ali mi je IPhone 3G dizajnerski puno privlačniji i moderniji, rekao nam je Danijel Golemac, koji je čekajući svoj IPhone proveo nekoliko sati u redu.

Ekran osjetljiv na dodir mu se posebno svidio, kao i izbor mogućnosti za povezivanje s drugim aparatima. Kako se bavi trgovinom, dosta vremena provodi izvan ureda, pa mu je preko Iphonea sve na dohvat ruke. Zbog veličine memorije, mjesta ima za tone dokumenata.

– Sviđa mi se izbor aplikacija kojih ima pregršt, stvarno ponešto za svakoga. Naravno da ima i nekih mana, ali bih kao veću jedino istaknuo kameru, koja po mom mišljenju s dva megapiksela pomalo zaostaje za današnjim standardima. Nadam se da će prilikom izlaska nove generacije malo više pažnje i važnosti posvetiti fotografiranju, završava Danijel.

– Super je, stvarno sam zadovoljan. iTunes je odličan, a bežično povezivanje predstavlja super rješenje. Iznimno pregledan i zabavan uređaj, iznimno je zadovoljan Matej Jozić (20).

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Dizajn

Bez pogovora, tehnologija je postala sastavni dio našeg života pa su samim time i tehnološki proizvodi poput televizora dizajnom svake godine sve bolji, zanimljiviji...

Dobar posao

Visoko kvalitetna tehnologija, inovativan dizajn i jednostavna upotreba čine Bioptron svjetlosnu terapiju vrlo učinkovitom.

Zanimljivosti

Pokušali smo sastaviti popis najboljih video igara sa sportskom tematikom koje su, svaka u svoje vrijeme, natjerale stotine milijuna ljudi diljem svijeta da satima...

Događanja

Dulji boravak kod kuće drugačije djeluje na svakog od nas. Neki su počistili svoje domove, neki se primili vježbanja, a neki i dalje traže...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.