Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Život u dvoje

Kako uhvatiti varalicu?

Tri znaka koja će vam pomoći provjeriti vlastite sumnje.

Za početak je najvažnije reći da ne trebate nepotrebno paničariti, čak i ako su poneki znakovi varalice poklapaju s ponašanjem vašeg dragog – dobro provjerite svoje teze i tek onda argumentirano nastupite. Ipak, sumnjate li da vas vara, evo nekoliko savjeta uz pomoć kojih možete provjeriti koliko istine leži u vašim sumnjama.

1. Mirisi


U njegovom ili vašem zajedničkom automobilu osjetit će se drugačiji mirisi, a i vaš dragi će početi stavljati više parfema. Ako čim dođe kući ide ravno na tuširanje, bez da vas poljubi ili zagrli to je također znak kako ga je strah da ćete osjetiti miris druge žene na njemu.2. Tehnologija

Postoji nekoliko znakova uz pomoć kojih možete uhvatiti varalicu koji svoje "akcije" ostvaruje putem interneta ili mobitela. Ako je s drugom osobom u kontaktu preko interneta, onda se većinom izrazito trudi kako bi sakriosvoju povijest pretraživanja pa je često sve izbrisano. Ako ipak ostavi mailbox otvoren, mailovi koje možete vidjeti su uglavnom iz daaaaleke prošlosti, što znači da su novi izbrisani.

Također, ako ulazi u chat sobe njegove navike spavanja se mijenjaju te navečer duže ostaje budan na računalu. Često je i distanciran iz svakodnevnog razgovora, a ako svoje varalačke radnje obavlja na prijenosnom računala, nakon što obavi svoje –  sklanja ga iz vašeg vidokruga.Ako ga netko zove na mobitel i on šapće dok razgovara te brzo poklopi, to je također znak kako nešto nije u redu. Naravno možete mu provjeriti mobitel te također pogledati tko ga je nedavno zvao te jesu li izbrisani pozivi. Još jedan znak je taj – ako vaš dragi gasi mobitel ili stišava kad dođe doma – on ne želi da vi nešto čujete.

3. Promjene u ponašanju

On je naravno sve više uznemiren i ' udaljen' od vas… Imate osjećaj kako ne možete doprijeti do njega. Svaki dan je u teretani, mijenja frizuru, kupuje si novo donje rublje i odjeću… Ako pak sam pere rublje, a inače to ne radi – također govori da nešto skriva. Raspituje se o vašem rasporedu više nego inače, a ne želi otkrivati detalje svoga ili pak ide previše u detalje kako bi se obranio. Ako nije oduševljen sa zajedničkim planiranjem lijepih putovanja – znači da ima druge planove.Ipak, postoji i varalica koji ima grižnju savjesti te se želi iskupiti tako što je izrazito dobar prema vama, kupuje vam cvijeće i poklone te poklanja više pažnje no inače. Ipak, često izostaje direktan pogled u oči.  Po pitanju seksa, vaš dragi ako vara nema toliku želju za vašom interakcijom ili je jako distanciran za vrijeme seksa te stvari obavlja mehanički.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Seks

O čemu maštaju žene?

Seks

Isti entuzijazam koji potiče navijače da navijaju, igrače da pomiču svoje granice, a timove da pobjeđuju sličan je strasti koja potiče intimne odnose.

Seks

Kako temperature rastu, a dani postaju dulji, u zraku se osjeća poznato raspoloženje - stigla je sezona festivala!

Seks

Kada je u pitanju seksualno uzbuđenje, ženski um i tijelo nisu ni približno u ravnoteži kao što je to slučaj kod muškaraca.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.