Kako upecati i zadržati “pravog”

Frustracije zbog nemogućnosti upoznavanja princa na bijelom konju, o kojemu smo toliko puta čule u bajkama, svaku ženu prije ili kasnije dovedu ravno do police s priručnicima prepunih ljubavnih savjeta. Nebrojeni stručnjaci, uglavnom muškarci, u knjigama im savjetuju kako bi se trebale ponašati i oblačiti, a žene uglavnom naiđu na “konje”, a rjeđe na prinčeve.

Oprez

Upuštanje u sumnjive odnose, sa sumnjivim tipovima, često se događa u trenutku slabosti i neizdržljive samoće. Prije upoznavanja žena stoga treba biti, prije svega, oprezna, svjesna što čini, a ukoliko se odluči na avanturu mora biti spremna na ne tako bajkovit i često bolan završetak.

Prvi seks

Iako nepisana pravila nalažu da do prvog spolnog odnosa treba čekati treći spoj, čekanje i nema baš puno smisla. Kad se strast pojavi treba joj se prepustiti, a ako nema strasti, neće biti ni trećeg spoja.

Želje

Mašta je jedno, stvarnost nešto drugo. Tražiti osobu istih godina, visoku, crne kose, dobrog karaktera i uglađenih manira nije lako. Kriteriji su nužni, ali ne smiju biti pretjerani.

Iskrenost

Odnosi se prije svega na iskrenost prema sebi. Želja za uzbuđenjem nije uskladiva s mirnim, stabilnim odnosom. Žena zato prije traženja treba dobro promisliti je li se spremnija odreći avanture ili ozbiljne veze.

Bez tugovanja

Uvijek postoje žene koje su još više nesretne, ali se u njih ne treba ugledati. Samosažaljenje treba odbaciti i jednostavno krenuti u lov. Pritom ne treba nužno zalaziti na tipična mjesta poput najpopularnijeg noćnog kluba ili kafića. Dovoljno je biti aktivan i držati oči široko otvorene.

Muškarci žele prave žene

Modernom muškarcu, navodno, je dosta princeza koje lijepo uređene mogu voditi jedino u šetnju ili krevet. Traže prave komade koji mogu popiti kriglu piva, zasukati rukave i reći što stvarno misle. Nitko ne voli dosadne.

Nema prilagođavanja

Žene su sklone promijeniti vlastite stavove i ponašanja kako bi udovoljile muškarcu koji im se sviđa. Kako se pravi karakter prije ili kasnije otkrije, pretvaranje ne vodi baš nigdje.

Analize

Zašto je to rekao? Što je stvarno mislio kada je to rekao? Zašto se ponaša kako se ponaša i slične dileme nisu potrebne 24 sata na dan. Prepustite se trenutku i pričekajte što će se iz njega razviti.

Kompromis

Želje jedne osobe ne mogu biti uvijek i svugdje zadovoljene. Veza ne znači neprestano zadovoljenje vlastitih potreba nego spremnost na razgovor i povremeno popuštanje.

Prljavi seks

Ključ je u eksperimentiranju i probijanju vlastitih seksualnih granica.