Kako vam se sviđa nova Margot?

Zvijezda filma Vuk s Wall Streeta nedavno je osvanula u novom, tamnijem izdanju. Robbie koje je naklonost publike osvojila fantastičnom izvedbom zanosne plavuše u remekdjelu Martina Scorsesea odlučila je plave uvojke zamijeniti onima boje tamne čokolade.

Iako se mnogima više sviđa njezino platinasto izdanje, Margot je kosu potamnila za potrebe snimanja novog filma – Z is for Zachariah. Radi se, naime, o filmu baziranom na knjizi Roberta C. O’Briena objavljenoj 1974. godine.

Iako smo je u zadnjoj filmskoj uspješnici vidjeli u ulozi senzualne plavuše koja se ne libi upotrijebiti sve svoje adute kako bi zavela muškarca, Margot u novog filmu utjelovljuje 16-godišnju djevojku koja je preživjela nuklearni rat. Ekipu između ostalog čine i Chris Pine te Chiwetel Ejiofor, a redatelj psihološkog trilera je Craig Zobel.

86th Annual Academy Awards - ArrivalsNovi look ponosno je prošetala i na dodjeli Oscara. Tom se prilikom odlučila za gotički make-up, a osim tamnije kose pažnju su privlačile i tamnoljubičaste usne uz koje su dodatno do izražaja došle i njezine plave oči.

Bilo kako bilo, reakcije njezinih obožavatelja su podijeljene. I dok jedni smatraju da kao brineta izgleda sjajno, drugi žale za plavim pramenovima.

Foto: Getty Images