Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Seks

Kako zajedno postići orgazam

Trikovima do istovremenog užitka!

Zajednički seksualni vrhunac s partnerom se čini poput lutrije, ipak lakše ga je postići ako znate neke trikove. Kad ste u vezi nema bolje stvari nego bliski seks s partnerom. "Zajedno doći do vrhunca je jedno od najboljih seksualnih iskustava jer se užitak poduplava", kaže Dr. Ian Kerner, autor knjige "He Comes Next".

Istraživanja su pokazala kako najveći problem sa zajedničkim dostizanjem orgazama imaju osobe koje inače ne dostižu vrhunac tijekom snošaja, već oralno.

Tome se doskoči tako da stavite više lubrikanta, kako bi bilo mokro i toplo te savjetujete partneru da započne polako. Kad se seks već odvija vi se dodirujte i na taj način dostignite orgazam. S vremenom ćete do vrhunca doći samo penetracijom, a samim tim i do zajedničkog orgazma.

Kontrola je u vašim rukama


Drugi problem kod zajedničkog orgazma je u tom što muškarcu treba dvije, a ženi deset minuta da dostigne vrhunac za vrijeme snošaja. Kako bi bili u sličnim početnim pozicijama objasnite partneru kako bi bilo super da on vas zadovoljava oralno deset minuta prije penetracije.

Nakon toga je vrijeme za kontrolu, vi budite gore i dajte tempo seksu. Ako vam se učini kako je vaš partner pred vrhuncem,  lagano se odmaknite i vratite tek kad muškarac ispod vas uđe u zonu sigurnu od preuranjenog orgazma.

Nemojte biti nezadovoljni ako i s ovim metodama ne uspijete zajedno doživjeti orgazam, jer što više pokušavate lakše će biti postići zajednički užitak. 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Seks

Njegovo ponašanje otkrit će vam status veze.

Seks

Ako pokušavate uljepšati stvari među plahtama, možete isprobati ovaj položaj u spavaćoj sobi i nećete ostati razočarani.

Život u dvoje

Kada ste sigurni da postoji netko s kim možete vidjeti zajedničku budućnost, a da i on osjeća isto, postoje neke stvari koje vam mogu...

Suncokreti na oblacima

Žene masovno zatvaraju oči pred prevarama svojih supruga praveći se da je sve u redu.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.