Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe
Woman photo created by freepik - www.freepik.com
Woman photo created by freepik - www.freepik.com

Život u dvoje

Kako zavesti sportaša?

Nudimo vam nekoliko savjeta koji mogu pomoći u osvajanju savršeno isklesano tipa.

Svoj život su posvetili sportu kojeg su odabrali, te im je njihov poziv ujedno žena, majka i ljubavnica. Morate u startu biti svjesni da su promjenjivog raspoloženja. Gubitak utakmice, natjecanja ili meča proživljavaju jako emocionalno, čak do te granice da se skroz isključe od svijeta i povuku u svoju čahuru analizirajući gubitak. Trening se ne propušta. Nikad! Međutim, tko može odoljeti tako savršeno isklesanim tijelima, muževnosti i stavu osvajača koji ih krasi. Zamislili ste si jednog “Apolona” sporta pokraj sebe, želite ga osvojiti i zadržati. Nudimo vam nekoliko savjeta koji mogu pomoći u osvajanju savršeno isklesano tipa.

1. Visok prag tolerancije

Često promjenjivog raspoloženja, sportaši osciliraju iz jedne krajnosti u drugu. Raspoloženje im se mijenja iz trena u tren – jednu minutu su u deliriju, a već sljedeću u plaču. Ako želite biti dobar partner sportašu tada morate biti svjesne da će te morati imati visoki prag tolerancije. Sve se svodi oko toga kako su oni, što njima treba i kada im to treba. Zaboravite na svoje želje u većini slučajeva i podredite svoj život u potpunosti njima, jer jedino tada ispunjavate kriterije za buduću partnericu pa čak i ženu vrhunskog sportaša.

2. Vedar duh

Nakon odrađenog višesatnog treninga ne pada mu na pamet doći kući nekoj namrgođenoj i isfrustriranoj ženi. Sportašu je potrebna osoba vedrog duha da ga smiruje i uveseljava kada je to njemu potrebno tako da zaboravi na sve svoje osobne probleme. Sportaša morate znati razumjeti i uveseliti čim više možete. Nabacite široki osmijeh, zaboravite da vi ikad imate bilo kakve probleme i eto savršene žene za jednog profesionalnog sportaša.

3. Dobar izgled

Zbog svog mentalnog sklopa u glavi i principijelnog načina života, sportaši vole i cijene lijepu i njegovanu ženu. Oni su svjesni koliko oni imaju odricanja u životu i to očekuju od svoje partnerice. Ne smiju jesti baš sve što požele, a pogotovo ne kada to oni požele. Kilaža sportašu mora biti savršena bez viška masti. Sve ovo navedeno samo su neka od odricanja koje oni imaju i to u najmanju ruku očekuju i od vas. Muškarac sportaš očekuje da njegova žena prihvati takav način života te da ga vodi i ima potpuno razumijevanja. Sportaši su uvijek bili u poziciji da mogu birati ženu, a tako je i ostalo danas. Stoga morate jako puno raditi na sebi želite li privući njihovu pozornost.

4. Kućanica

Karijera i život uz sportaša na žalost ne mogu funkcionirati zajedno. Kao što smo već napomenuli vaš život mora biti u potpunosti predan njihovim obavezama. Karantene, treninzi, pripreme, prvenstva, reprezentacija – sve su to obaveze koje čekaju vrhunskog sportaša. U stvari većinu vremena biste provodili bez prisutnosti svoga partnera. Nakon nekog vremena dolaze i djeca, a to znači još veću požrtvovnost s obzirom na to da ćete većinom sami odgajati djecu. Ako niste spremne u potpunosti podrediti svoj život partneru, tada nemojte ni pomišljati na ulogu žene sportaša. Odmjerite pa zaključite da li je takav život za vas. Iako uvijek postoje iznimke, tko toliko voli (sportaša), nek izvoli…

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Savjeti i preporuke

Inovativne Farm To Face Sheet maske, koje se mogu koristiti samostalno ili uz UFO 2 uređaj.

Darivanje

Ovog proljeća CATRICE soft beauty susreće se s elegantnim Kaviar Gauche dizajnom.

Beauty report

Dermatolozi smatraju da za osobe koje provode puno vremena pred ekranima ima smisla uvesti zaštitu od plavog svjetla u redovnu njegu.

Beauty report

Ljepota, nježnost, ženstvenost i savršenstvo – pojmovi su koji tek približno opisuju novu CHERRY BLOSSOM liniju iz kolekcije 100% SPA Kozmetike Afrodita.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.