Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Odnosi

Kako žene biraju muškarce?

Higijena i stav igraju bitnu ulogu.

Iako na kraju balade karakter dolazi do izražaja i on je razlog zbog kojeg prekidamo, izgled je prvi koji nas privuče određenoj osobi. Donosimo vam popis stvari koje žene prvo primijete na snažnijem spolu.

Stav

Pravilo zlatne sredine vrijedi i u ovom slučaju. Uzevši to u obzir sramežljivi muškarci neće imati previše sreće kod žena, ali niti oni dominantni.

par2

Cipele

Iako nas od malena uče kako ne valja suditi prema izgledu, prilikom odabira muškarca on ipak ima veliku ulogu. Mnoge žene tako svog odabranika sude prema cipelama. Naravno, ukusi su različiti, pa tako ima mjesta za sve. Ako se nas pita, muškarac u starkama ili sličnim tenisicama savršen je izbor.

Prijatelji

S kim si, takav si. Dakle, ako je muškarac okružen velim društvom i ima istaknutu ulogu u njemu žene se jednostavne lijepe na njega.

Higijena

Iako je u mračnom klubu teško na prvi pogled procijeniti vodi li brigu o svojoj higijeni, samo jedan pogled na nokte i zube i dobit ćete odgovor na to pitanje.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Poznati su iskreno odgovarali na brojna pitanja iz publike, od usklađivanja privatnih i poslovnih obaveza, usponima i padovima pa sve do pitanja intime i...

Seks

Nećete vjerovati, ali samo osam posto nevjernih muškaraca priznalo je da su u tuđi krevet skočili isključivo zbog tjelesnih užitaka.

Zanimljivosti

Novo izdanje Ženske priče održat će se uklubu hrvatskih glazbenika SAX! 

Život u dvoje

Kada se zahlade odnosi u vezi, najgore što možete učiniti je potražiti ljubav na drugom mjestu.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.