Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
brkovi
brkovi

Život u dvoje

Kakvi brkovi su vam najseksi?

Sljedećih mjesec dana traje Movember, a mi vam donosimo ideje za brkove koje biste voljele vidjeti na svom muškarcu

Protekli vikend bio je u znaku Svih svetih, pa možemo reći da je zapravo danas službeno započeo studeni, a s njime i Movember. Riječ je o godišnjem događanju koje za cilj ima osvještavati o bolestima koje pogađaju muškarce (prvenstveno rak prostate), a muškarci u znak podrške tijekom cijelog studenog puštaju brkove.

Cijela stvar ima prvenstveno humanitarni karakter, ali uz to zanimljivo je i gledati promjene na licu svog dragog. Bez obzira nosi li brkove inače ili samo u svrhu ove akcije, bilo bi zanimljivo isprobati možda neke nove “frizure”. Donosimo nekoliko zanimljivih prijedloga, a vama prepuštamo nagovaranje:

Poirot brčići

Svi znamo poznatog francuskog detektiva koji sam po sebi nije seksi, ali njegovi brčići mogu itekako biti. Riječ je o fino uzgojenim, na vrhovima vrlo tankim brčićima. Naravno, za održavanje ovoga trebat će nešto više strpljenja, pa preporučamo to muškarcima koji su djevice po horoskopu.

brkovi

Nemarno seksi

Ovakvi kraći brkovi idealno pristaju uz bradu jednake duljine. Ovo je možda i najkonvencionalniji način nošenja brkova koji pristaje većini muškaraca, a nama je najseksi od svih. Taman djeluje pomalo nemarno, ali jako jako privlačno. A i ne treba se naročito održavati.

brkovi

Vrag s juga

Ovo su brkovi za nešto smjelije muškarce, također zahtijevaju malo više brige, ali i karakter koji ih može “isfurati”. Na prvu nas podsjećaju na one iritantne “redneck” tipove iz američkih filmova, no sigurno će vam biti jako zabavni kad ih isfura vaš dragi. Zapravo podsjećaju na vražje rogove okrenute naopako, a još kad ih dragi pomazi prstima da ih “kao” počešlja…

brkovi

Yuppie elegancija

Ovaj uređeni, gotovo do savršenstva doveden izgled pomalo nas podsjeća na one yuppiejevske serije. Ne moramo ni napominjati koliko brige ovakav izgled zahtjeva, ali muškarcu koji se na njega odluči to sigurno neće biti problem. Bilo bi doduše zanimljivo natjerati totalno lijenog, “raspašoj” muškarca da mjesec dana održava ove brkove. Možda kroz neku okladu?

brkovi

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Movember nije samo prilika za iskazivanje muškosti već ima ozbiljnu misiju...

Trendovi

Znak Movembera je puštanje brade i brkova čiji je glavni cilj osvijestiti javnost o muškim bolestima.

Beauty report

Isprobajte NIVEA MEN Active Energy  kremu i gel za lice te balzam poslije brijanja i uvjerite se u najbolju formulu za mušku njegu.

Događanja

Cilj je podsjetiti muškarce da redovito odlaze na preglede, da se brinu o sebi i da nema mjesta sramu kada se govori o vlastitom...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.