Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Kaleidoskopski House of Holland

Spektar boja i zabavni dizajn kostiju zaštitni su znak predkolekcije za proljeće 2012.

Osim što House of Holland predkolekcija za proljeće 2012. obiluje cijelim spektrom boja i već samo ju time čini iznimno posebnom i apsolutno zamjetnom, krojevi novih odjevnih komada koje nam nudi modna kuća Henry Hollanda odlično naglašavaju obline i formu ženskoga tijela. Ova fantastična kaleidoskopska kolekcija neodoljivo podsjeća na funky stil 70-ih ali istovremeno posjeduje i odvažan duh 90-ih.

Komadi koje nam predlaže za slijedeću godinu jesu nosivi, ali ujedno i odvažni s obzirom na količinu pogleda koje bi mogli bez imalo problema na sebe privući. Isto tako nije teško zamisliti kako bi se bar jedan od ponuđenih komada mogao bez problema naći u svačijem ormaru i ubaciti dašak svježine na druge odjevne kombinacije koje već posjedujete.Prisjetimo se samo kako su Henryjeve najlonke s printom haltera postale apsolutni hit. Tako je ovaj zaigrani dizajner i u ovoj kolekciji ubacio zanimljive detalje kostiju, kako na jakne, haljine i torbe, tako i na najlonke.


Osvježenje u kolekciji su svakako i duge nabrane suknje koje jednako dobro izgledaju u kombinaciji sa sakoom, ali i majicom kratkih rukava jednostavnog kroja.Odjevne kombinacije koje na sebi imaju stilizirane i šarene kosturske glave u kombinaciji sa cvijećem i prugicama na lepršavim materijalima i ženstvenim krojevima, izvrsno su međusobno isprepleteni i uistinu jesu oku privlačne.Jednostavan kroj haljine koja uzorkom na sebi stvara neodoljivu kombinaciju, nosiva je u dnevnim , ali i svečanijim prilikama.Naizgled jednostavan kroj u obliku presavijene plahte, iskombiniran je u efektan komad koji bojom i lepršavim materijalom stvara razigranu haljinu u kraćoj i duljoj varijanti.Print kostiju na haljini je predstavljen kao idealno rješenje za pomalo ozbiljniju kombinaciju sa razigranim printom na odgovarajućem sakou.


Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Beauty report

Za NOVELIUS MEDICAL HYDROCOLLAGEN klinički je dokazano da poboljšava hidriranost, glatkoću i elastičnost kože, poboljšava čvrstoću i gustoću kose te sprječava nastanak dubinskih bora.

Savjeti i preporuke

Niste stigli odraditi planiranu dijetu?

She Book Club

Suvremena engleska književnica Sophie Nicholls u svojem prvom romanu Haljina pripovijeda šarmantnu ali i dirljivu priču o majci i kćeri koje veže neraskidiva ljubav...

Fashion report

Prugice su jedan od onih uzoraka koji je uvijek u trendu i koji se može odlično iskombinirati neovisno o vašem odjevnom stilu

Advertisement