Kampanja koja slavi osobna postignuća

H&M-ov film za kampanju For Every Victory slavi moć sporta i uvjerenje u pozitivnu promjenu ljudskih života. Film se podudara s For Every Victory sportskom kolekcijom koja je dostupna u trgovinama i online ovaj tjedan.

Istinski vjerujem u snagu sporta koja donosi pozitivnu promjenu u ljudske živote. To je razlog zašto sam tako ponosna što sam dio For Every Victory kampanje, jer me podsjeća na snagu i hrabrost ljudi širom svijeta da budu oni sami i da prevladaju sve prepreke koje se mogu pojaviti na njihovom putu,” kaže Caitlyn Jenner, bivši osvajač zlatne olimpijske medalje u dekatlonu koji se osudio ustati za svoj pravi identitet i ima ulogu u filmu.

Chelsea Werner

Chelsea Werner

U filmu se također pojavljuju Chelsea Warner, gimnastičarka, koja nikada nije dopustila da Downov sindrom zaustavi njen napredak; surfer Mike Coots koji i dalje surfa na dasci iako je izgubio svoju nogu prilikom napada morskog psa i boksačica Namibia Flores koja se morala boriti protiv predrasuda da slijedi svoje snove.

Namibia Flores

Namibia Flores

Film također prikazuje ragbi tim King Cross Steelers, što je pomoglo u promjeni percepcije o seksualnoj orijentaciji i sportu; ženska skejterska ekipa koja svoj sport doživljava kao univerzalni jezik i kreativan oblik izražavanja; i Jose Aballi koji neće dopustiti da bilo kakve prepreke zaustave njegov san da postane profesionalni igrač bejzbola.