Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Dizajn

Kasko osiguranje više nije privilegija bogatih

Osigurajte svoj automobil čak i u slučaju da vam je puni kasko preskup.

Kasko osiguranje je do sada u javnosti bilo prepoznatljivo kao privilegij bogatih vozača i vlasnika novih automobila. Croatia osiguranje je svojim novim proizvodima slikovitog naziva Mini i Fleksi kasko srušila ovakvu predodžbu na hrvatskom tržištu. Kasko je postao dostupan svim vlasnicima automobila, a nudi im se mogućnost biranja rizika od kojih žele osigurati vozilo.

Mini kasko osiguranje namijenjeno je vozačima koji su sigurni u svoje vozačke sposobnosti, ali se boje nepredvidivih prirodnih sila. Kod Mini kaska pokriće se odnosi na sve štete koje se mogu dogoditi uglavnom kad auto stoji. To su, između ostalog, krađa vozila, krađa guma, tuča, oluja, požar, pad predmeta na vozilo (uključuje pad snijega i leda). Tako, primjerice, Mini kasko za vozilo vrijednosti 90.000 kuna možete ugovoriti za samo 800 kuna godišnje.

Kod Fleksi kaska osiguranik sam kreira svoju policu i bira što želi osigurati. Nudi se osiguranje od šest rizika: sudar s pokretninom, sudar s nekretninom, elementarne nepogode (tuča, oluja, udar groma i sl.), pad predmeta na vozilo, krađa vozila i najam vozila (mogućnost korištenja zamjenskog vozila dok je osigurano vozilo na popravku). Za vozilo vrijednosti 90.000 kuna osiguranje od krađe, primjerice, iznosi svega 230 kuna godišnje.

Uz ugovoreni rizik krađe vozila pokrivena je i krađa ključeva vozila ako su ukradeni iz zaključane prostorije uz obveznu prijavu policiji. Pokrivene su i štete nastale nakon krađe vozila ukoliko su posljedica rizika ugovorenih Mini ili Fleksi kasko osiguranjem.Ostatak članka pročitajte ovdje:
Je li kasko osiguranje automobila privilegija bogatih? Koje su vrste kaska?Objašnjenje kako "kasko osiguranje automobila postaje osiguranje za svačiji džep" ročitajte u nastavku redovne kolumne Croatia Osiguranja koju za Profitiraj.hr ovaj put piše Draženka Fabijanić, Voditeljica Odjela za osiguranje auto kasko Croatia osiguranja. 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Putovanja

Svi mi koji volimo putovati, znamo da osim samog odmora moramo izdvojiti dosta vremena za pripremu i organizaciju.

Dobar posao

Osim poznavanja dijelova automobila i principa rada motora, svaki automehaničar mora usvojiti specifična znanja poput toplinskih i hidrauličnih zakona i procesa.

Zanimljivosti

Rijetki primjerci proslavljenog Lancia Delta Integrale Grupa A trkaćeg automobila na kojima je radio inženjer Zlatko Kvočić, bit će izloženi za sve obožavatelje oktanskog...

Obitelj

Istraživanje je provedeno na 2000 djece u Europi, u dobi od 7 do 12 godina, a otkriva kako se djeca najviše žale na loše...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.