Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Kultura

Kat ubojica

Osvoji uzbudljivi triler koji se čita u jednom dahu.

Lee Child najprodavaniji je suvremeni pisac trilera. Autor je niza romana o karizmatičnom Jacku Reacheru koji luta SAD-om i bori se protiv organiziranog kriminala i zavjera. Među njima su i bestseleri New York Timesa: Jedan hitac, za koji je studio Paramount Pictures otkupio filmska prava, potom Cijena života, Čovjek s dva lica te 61 sat koji je 2011. dobio nagradu Theakstons Old Peculier za najbolji triler godine.Margrave je bezlični gradić na jugu Amerike. Naizgled potpuno savršen, uredno podšišanih krošnji stabala i s travnjacima poput baršuna u kojem jedinu buku stvara povratak djece iz škole. Kada Jack Reacher stigne u grad, počinje njegova najgora noćna mora. Ne uspijeva niti popiti kavu u zalogajnici, a već ga privode pod optužbom za ubojstvo i smještaju na kat sa zatvorenicima osuđenima na doživotni zatvor. I dok prljave tajne smrtonosne urote na kojoj počiva blagostanje grada polako izlaze na vidjelo, broj ubijenih sve više raste.

OSVOJI KNJIGU

Znanje vam poklanja knjigu Kat ubojica autora Lee Child.

Ukoliko želite osvojiti ovu knjigu, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom KAT te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

U kojem gradiću na jugu Amerike se odvija radnja romana?

Vaše prijave primamo do 17. siječanj 2013., nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika. 
Dobitnica je Željka Jukić. Čestitamo!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Darivanje

Tess Gerritsen jedna je od najčitanijih suvremenih autorica forenzičarskih trilera.

Savjeti stručnjaka

Vrlo lako zatvor može uništiti cijeli dan pa i tjedan.

She Book Club

Njezin prvi kriminalistički roman „Nijemi vrisak“ svjetska je uspješnica s više od milijun prodanih primjeraka, a ujedno je to prvi slučaj inspektorice Kim Stone...

She Book Club

Prava poslastica za ljubitelje fantastičnih bića, čudesnih želja i snažnih čarobnjaka!

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.