Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Celebrity

Kate Middleton nemilice troši kraljevski novac?

Vojvotkinja posjetila najskupljeg frizera u Velikoj Britaniji

Miljenica britanske javnosti, modna ikona i humanitarka – popularna Kate Middleton, nedavno je počela puniti novinske retke, ali ne zbog svojih kraljevskih dužnosti, već zbog načina na koji se odnosi prema novcu.

Unatoč tome što je kraljica Elizabeta naredila strogu štednju, Kate je nedavno posjetila najskupljeg frizera u Velikoj Britaniji. Nakon što uvidjela sjede i pretrpjela napade Camille zbog predugih kovrča koje ostavljaju neuredan dojam, Kate je provela više od pola dana u luksuznom salonu Rossana Ferrettija u središtu Londona. Ovo bila prva prilika za ozbiljan beauty tretman otkako je rodila princa Georgea, a vojvotkinja od Cambridgea je bila smještena u VIP odjelu gdje tretman stoji više od 5000 kuna. Lijepa brineta je tako nastavila koracima voljene princeze Diane koja se uređivala u istom salonu.

Osim diskreciju koju prestižni salon nudi svojim klijetima, njegova se tajna krije i u najtraženijem tretmanu po metodi Ferretti, koji koristi ručno izrađene škare kako bi postigao tzv. ‘nevidljivo šišanje’.

No nije samo frizura ta koja izaziva reakcije javnosti. Nakon što je potrošila više od milijun funti britanskih poreznih obveznika za obnovu imovine, čini se da Kate ponovno uređuje palaču Kensington.

Queen Elizabeth II Hosts Dramatic Arts Reception At Buckingham PalaceIako za svoje prijašnje želje krivi trudničke hormone to ne mijenja činjenicu da unutar godine dane drugi puta traži pomoć renomiranih dizajnera.

Glasnogovornik palače Kensington rekao je da će trošak unutarnjeg uređenja i opremanja biti pokriven iz privatnog budžeta kraljevske obitelji.

Nadamo se da ovi potezi neće izazvati dodatnu navalu bijesa Charlesove supruge Camille koja do sad nije skrivala svoj prijezir prema mladoj vojvotkinji. Tako je nakon jednog od njihovih žestokih okršaja Camilla bijesno izjurila iz palače prijeteći suprugu Charlesu da će uništiti i njega i njegovu obitelj.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Financije

RBA je, u suradnji sa splitskom umjetnicom Tisjom Kljaković Braić i agencijom Imago Ogilvy, osmislila i izdala knjižicu Financijska početnica: Od plaće do plaće,...

Financije

U našoj kulturi ne postoji svijest o važnosti financijske pismenosti čemu je dokaz i činjenica da ona u hrvatskom obrazovnom sustavu nije uopće ili...

Zanimljivosti

Glava britanske kraljevske obitelji, žena, majka, kraljica u doslovnom smislu, baka, prabaka, Kraljica Elizabeta II., preminula je i ostavila za sobom prazninu koju nitko...

Dobar posao

Rad od kuće posljednjih godina sve je popularniji u Hrvatskoj, a u završnim mjesecima ove kalendarske godine nastavit će se potražnja za znanjima i...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.