Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Kultura

Kate Winslet negativka u filmu ‘Različita’

Dugoočekivani triler napokon u hrvatskim kinima

Nakon fantastičnog otvaranja u SAD-u, film Različita koji je odmah nakon premijere zasjeo na prvo mjesto američkog box officea sa zaradom od 54,6 milijuna dolara došao je u hrvatska kina! Od 27. ožujka možete ga pogledati u kinima Cinestar, Cineplexx i ostalim odabranim kinima.

Najbolja je to preporuka SF trileru koji ponavlja uspjeh istoimenog književ­nog prvijenca Veronice Roth iz 2011. godine koji je ubrzo nakon izdavanja stigao na vrh liste bestsellera the New York Timesa.

Ekranizacija RAZLIČITE Neila Burgera osim vojske fanova romana uspje­la je privući i najširu publiku, u čemu joj je osim originalne priče zasigurno pomogla i odlična glumačka ekipa predvođena trenutno najzaposlenijom hollywoodskom glumicom mlađe generacije Shailene Woodley, potpuno novi prikaz svijeta budućnosti, izvrsna naracija te napeti redateljski obrati. Zapažene uloge u RAZLIČITOJ ostvarili su i Kate Winslet kao glavna ne­gativka, Theo James, Ashley Judd i Zoë Kravitz.

razlicita2RAZLIČITA je film za sve koji se nikada nisu uklapali u većinu, kao i one koji se po ničemu nisu htjeli isticati, ali im je predodređena potpuno druga­čija sudbina. U ovom futurističkom trileru društvo je podijeljeno na skupine (frakcije) prema osobinama ličnosti kako bi svakodnevni život mogao fun­kcionirati u savršenom redu.

U obitelji nesebičnih odrasta šesnaestogodiš­nja Beatrice ‘Tris’ Prior (Shailene Woodley) koja se suočava sa svojim najvećim strahom kad otkrije da je Različita, odnosno da njezina osob­nost ne odgovara ni jednoj frakciji. Da stvar bude još gora, Jeanine Matthews (Kate Winslet) koja pripada učenima posumnja da je Tris RAZ­LIČITA što znači da ju treba ukloniti iz društva, jer – kad si drugačiji, onda si najopasniji!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Celebrity

Šarmantna i nevjerojatno talentirana Kate Winslet 5. listopada proslavit će svoj 47. rođendan.

Zanimljivosti

Film Dobra kuća u distribuciji Blitza možete svakako pogledati i na redovnom kino programu od 29. rujna.

Zanimljivosti

Dvadeset i prvog rujna obilježavamo 75. rođendan Stephena Kinga, kralja horora i jednog od najprodavanijih pisaca našega doba.

Zanimljivosti

Sinoć se u Kaptol Boutique Cinema održala specijalna projekcija film Pad i panel „Gdje je granica?“ na kojoj su sudjelovali poznati TikTokeri.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.