Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

S modne piste

Katja Kuhar pobjednica Lift by Perwoll natječaja

24-godišnja Slovenka zadivila je kolekcijom Night Light.

Regionalni sajam mode Fashion.hr Industrija kulminirao je nedjeljnom modnom revijom mladih dizajnera koji su svoje kolekcije predstavili u sklopu modne platforme Lift by Perwoll. Od ukupno 63 pristigle prijave, priliku da se predstave javnosti dobilo je 8 najtalentiranijih, a zadnji dan sajma stručni žiri u sastavu Ana Lendvaj, modna kritičarka i novinarka, Branka Donassy, renomirana modna dizajnerica, Ana Pavić, urednica modnog portala Fashion.hr Style Community najboljom je proglasio 24-godišnju Slovenku Katju Kuhar.

Katja Kuhar mlada je dizajnerica rođena u Mariboru koja trenutno studira modno i tekstilno oblikovanje na Sveučilištu u Ljubljani. Sudjelovala je na raznim projektima i modnim revijama u okviru fakulteta, a na sajmu Fashion.hr Industrija predstavila se sa zanimljivo razrađenom kolekcijom Night Light inspiriranom glamurom 20-ih te materijalima i bojama 70-ih godina prošlog stoljeća.Pobjednici Katji Kuhar, nagradu je osobno uručila Helena Grahovac, direktorica prodaje Henkela za regiju Adria koja je tom prilikom istaknula zadovoljstvo zbog sudjelovanja u projektu Lift te mogućnosti da svojim angažmanom direktno pomognu etabliranju mladih umjetnika koji predstavljaju budućnost regionalne modne scene.

Laureatima prvog Lift natječaja iz ožujka ove godine, Adeli Kliškić i Nikoli Barbiru, Perwoll je omogućio predstavljanje samostalne kolekcije na netom održanom Dove Fashion.hr-u za sezonu proljeće-ljeto 2012, dok će pobjednica Katja Kuhar, između ostalog, dobiti priliku da svoju novu kolekciju samostalno izloži na sljedećem regionalnom sajmu mode Fashion.hr Industrija.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Proljeće nas je izmamilo sve van na terase i uživanje u proljetnom suncu, a subota se čini kao odličan provod na Tangerine x Mlinček...

Fashion report

Sunčane naočale su pouzdan i provjeren način kojim ćete dodatno istaknuti dozu stila vašem proljetnom izgledu.

Fashion report

Answearov Spring Black Friday do 15. travnja je savršena prilika za obnavljanje proljetne garderobe.

Trendovi

Jedna od najuspješnijih hrvatskih modnih dizajnerica Lana Puljić i njen brend Lokomotiva predstavili su najnoviju proljetnu kolekciju koja donosi svježinu proljetnih trendova uz naglasak...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.