Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Događanja

Katy Perry razljutila PETA-u

Spot za pjesmu ‘Roar’ izazvao bijes boraca za prava životinja

Pjesma ‘Roar’ pjevačice Katy Perry u kratkome je roku postala veliki hit, no nisu baš svi oduševljeni spotom spomenute pjesme inspiriranog džunglom. Borci za prava životinja PETA optužili su slavnu pjevačicu da je životinje, koje se pojavljuju u videu uratku, izlagala stresu.

Čini se kako je pukla ljubav između Katy Perry i PETA-e koja ju je često, kao i njezinu ekipu, navodila kao osobu koja voli životinje i poštuje vegetarijanstvo. Spot u kojem se pojavljuje nekoliko divljih životinja i zahvaljujući kojem je 28- godišnja pjevačica došla na vrh američke top liste, bio je dovoljan da im ‘stane na žulj’.

U videu Katy doživi avionsku nesreću i sruši se u džungli. Nakon što ostane sama u mračnoj šumi, prebrodi strah i počne pripitomljavati opasne životinje, poput krokodila, tigrova i opasnih paukova. Igra se i fotografira s majmunom te slonu lakira nokte.

katy perry majmunNo, udruzi za zaštitu životinja ‘PETA’ to baš i nije simpatično.

‘Životinje koje se koriste u svijetu zabave trpe groznu okrutnost, prisilu i nasilne dresure. Često postaju rastreseni i anksiozni kada se uokolo navlače i tjeraju u nepoznate i zastrašujuće situacije’, stoji u izjavi glasnogovornika PETA-e , no ne spominje da li je pri tom mislio na lakiranje noktiju ili slikanje s majmunom za Facebook ili Instagram.

Ipak, skupina koja se već dugo bori za prava životinja u Hollywoodu, sumnja da je Perry na spotu za pjesmu ‘Roar’ surađivala s izlagačem životinja Serengeti Ranch koji je od 2001. godine čak 22 puta bio pod inspekcijom Američkog odjela za agrikulturu.

katy perry slonInače je PETA donedavno na sva zvona hvalila pjevačicu čiji je singl ‘Roar’ u prvom tjednu od izlaska prodan u više od 559 tisuća primjeraka, zbog njezinog vegetarijanskog načina života koji je prakticirala i kada je bila u braku s Russellom Brandom.

katy perry tigarHoće li ovaj okršaj utjecati na prodaju njezinog novog albuma ‘Prism’ koji bi trebao izići u prodaju 22. listopada, tek je za vidjeti…

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Video box 1

Mena Suvari je američka glumica, fotomodel i dizajnerica.

Trendovi

Riječ je o brendu Alberto Guardiani, sinonimu za kvalitetnu talijansku obuću posebnog, modernog dizajna s ponekim pomaknutim detaljem, koji je odnedavno dostupan u zagrebačkom...

Moda

Katy Perry kao vila, oživljava cijeli niz čarobnih likova, čovječuljka od keksa veličine pravih ljudi, velikih darova na rolama i ogromnih plišanih medvjedića u...

Celebrity

Provokativna zvijezda osvojila MTV-jevu nagradu za ‘Wrecking Ball’

Advertisement