Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Moj dom

Kelly Hoppen – dizajnerica interijera

Pogledajte kako interijere uređuje poznata britanska dizajnerica.

Kelly Hoppen je dizajnerica interijera koja namješta javne i privatne prostore, otvara vrata svog posebnog doma, ali uređuje čak i kabine u prvoj klasi britanske aviokompanije. Namjestila je mnoge firme i postala više od dizajnera. Prepoznata je kao inovatorica, učiteljica, liderica i ona koja daje nove ideje u svijetu dizajna.

Zanimljivo je za početak pogledati njezin dom na Notting Hillu.
Crnilo u dnevnoj sobi i blagavaonici, zamijenile su u spavaćoj sobi i vrtu svijetle boje – prevladava bijela u kombinaciji sa zelenom.
Nakon što smo pomeli ispred njenog praga, možemo krenuti dalje. Kelly je već godinama poznata u Europi i svijetu te je pobrala veliki broj nagrada, od MBE do European Women of Achievement Award for Entrepreneurship. No ni ne čudi kada vidimo sve njezine radove, primjerice obični restoran.Prošle godine je Kelly pokrenula suradnju s tvornicom namještaja Halo, poznatom po najmodernijem dizajnu koji prodaje u 60 zemalja svijeta. Dobar primjer je dobro uređen ured.
Ili nešto klasičnije i za privatne prostore.
Inače, u svojoj kolekciji dizajna interijera, Kelly se pozabavila i tapetama, a izdala je i kolekciju svijeća te iPhone aplikaciju za one koji ju stalno žele imati kraj sebe.
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Moj dom

Donosimo vam 10 ideja kako opremiti male kupaonice. Neka vam ogledalo postane glavna zvijezda!

Moj dom

Institut za boje Pantone proglasio je „Peach Fuzz” bojom 2024. godine. Riječ je o nježnoj i mirnoj nijansi boje pijeska ili bež boje s...

Moj dom

Ako vam je prva asocijacija na bambus crno vino i kola, a stariji ste od 22., vrijeme je za promjene!

Moj dom

Nobell je novi kuhinjski studio koji prvi i jedini na hrvatsko tržište dovodi prestižne Next125 kuhinje koje odlikuje pročišćeni dizajn i profinjenost.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.