Kenny Larkin otvara klub Barbarella

Klub Barbarella kao i ostali sadržaji Garden festivala našao je svoj novi dom. Smješten na nenaseljenom dijelu jadranske obale u uvali Prosika nalazi se u neposrednoj blizini Vodica, Šibenika i Zadra. Najveća promjena je da se kompletan klub nalazi na otvorenom te će posjetiteljima omogućiti da uživaju u nezaboravnim izlascima sunca, vrhunskom razglasu, a posebno se pazilo na okolinu i buku te su napravljeni brojni koraci da se razina buke minimalizira.

Svečano otvorenje kluba je 29. lipnja kada nastupa techno legenda Kenny Larkin iz Detroita zajedno sa Stefanom La Paglia i Matt de Kokk. S više od dvadeset godina iskustva Kenny Larkin je prepoznatljiv po svom soulful techno izričaju, ali mnogim mlađim generacijama njegovo ime je nepoznanica i zato je u 2012. odlučio predstaviti svoj rad i mlađim generacijama.

''Više sam glazbenikov glazbenik. Imao sam vrlo uspješnu glazbenu prošlost I mnogi današnji glazbenici mi govore kako sam konstantno utjecao na njih I njihov rad, ali novijim generacijama moje ime možda nije toliko poznato. Volim reći za sebe da sam poznat po tome što nisam poznat'', – rekao je Kenny za svoj rad.

Kenny bez sumnje posjeduje veliku strast za stvaranje glazbe. Osim svojih brojnih DJ nastupa širom svijeta, trenutačno u studiju radi na čak sedam remixeva za brojne priznate glazbenike koji žele dodati svojoj glazbi prepoznatljiv Kennyev potpis. Osim toga upravo je u završnoj fazi svog novog albuma, prvog nakon planetarno popularnog Keys, strings, tambourines izdanog 2008 za Planet E izdavačku kuću.

Kennyev zvuk je bezvremenski, njegov unikatni pristup glazbi savršeno spaja očekivanje publike s njegovim vlastitim ambicijama koje ima pri stvaranju glazbe u isto vrijeme zadovoljavajući okorjele ljubitelje poznatog Detroit techno zvuka. Kako njegova popularnost raste tako će narasti i njegov broj obožavatelja koji će ponovo otkriti zvuk originalnog techna iz Detroita.

U subotu 30.6.2012. u klubu Barbarella nastupati će i starosjedioci Garden festivala Dean ‘Sunshine’ Smith, Bobby Beige te posebno za ovu priliku i Matt de Kokk. Dean Sunshine Smith legenda je Garden Festivala, DJ, producent i vlasnik glazbene etikete Soulshare Records, čija ljubav prema glazbi broji pune 22 godine staža.

Njegov glazbeni presjek širok je spektar žanrova, od northern / modern soula, preko deep / classic / slo-mo housea sve do funka, reggaea, balearic glazbe te disco i nu-disco zvukova. Slovi za jednog od najrespektabilnijih underground DJ-a koji je svirao s nebrojenim glazbenim velikanima na svim kontinentima svijeta. Dean je prava glazbena nepretenciozna poslastica.