Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Predstavljamo

Kérastase predstavlja novi Fusio-Dose, profesionalni ritual po mjeri

Fusio-Dose nudi čak 20 kombinacija personalizirane dugotrajne njege.

Već više od 50 godina, Kérastase stvara ekskluzivne salonske rituale dodatno unaprijeđene profesionalnim gestama stručnjaka frizera. To su programi njege rađeni po mjeri i prilagođeni svakoj prirodi kose za ciljanu učinkovitost. Ova umjetnost personalizacije, jedinstven je potpis Kérastase-a.

U 2015., Fusio-Dose – krajem prošlog tjedna predstavljen ekskluzivno pred 20 ovlaštenih Kérastase salona u Zagrebu – pomiče granice za kosu punu snage i ljepote. Fusio-Dose nudi 20 različitih kombinacija personalizirane dugotrajne njege koja cilja na primarnu i sekundarnu potrebu kose. Visoka koncentracija njege sa jakim aktivnim sastojcima učinkovito djeluje na površini vlakna kose i trenutno je transformira. Fusio-Dose je prvi Kérastase salonski ritual koji je rađen po mjeri i omogućava rješavanje specifičnih potreba kose. To je ekskluzivna salonska usluga koja je dostupna isključivo u Kérastase salonima.

Umjetnost personalizacije, formule i miješanja

Fusio-dose je prvi salonski ritual koji je rađen po mjeri i omogućava rješavanje specifičnih potreba svake prirode kose. Nakon profesionalne dijagnoze, Kérastase stručnjak preporučuje individualan Fusio-Dose ritual koji je prilagođen potrebama klijentice i sastavlja kombinaciju rađenu po mjeri s koncentriranim, aktivnim sastojcima za neposrednu preobrazbu kose.

Ritual počinje s dijagnozom kose. Zahvaljujući Kérastase dijagnostičkoj kameri koja zumira kosu do 600 puta, frizer je u mogućnosti postaviti izrazito preciznu dijagnozu i odrediti primarne i sekundarne potrebe kose. Primarne potrebe određuju stanje kose i odabir koncentrata. Sekundarne potrebe povezane su s dodatnim očekivanjima žene i određuju odabir boostera.

Zatim slijedi miješanje aktivnih sastojaka. Frizer odabire između 4 koncentrata i 5 boostera za najbolju kombinaciju aktivnih tvari prisutnih u koncentratu za trenutnu spektakularnu transformaciju kose. Postoje 20 različitih kombinacija “Koncentrat – Booster” po individualnim potrebama svake žene.

Za bolju učinkovitost, omjer koncentrata i boostera je modificiran. Svaka formula, sa svojim aktivnim sastojkom nalazi se u bočici sličnoj epruveti od 120 ml. Najučinkovitiji aktivni sastojci pomno su odabrani zbog svog brzog djelovanja na vlakno te su izolirani u svom najčišćem i najkoncentriranijem obliku za iznimnu preobrazbu vlakna. Inteligentni sustav omogućava precizno doziranje boostera i koncentrata, automatski se zaustavljajući na 6ml. Neposredna fuzija aktivnih sastojaka koji se raspršuju u koncentratu događaju se ispred oči klijentice.

Više

Fashion report

Argentumova nova jesenska kampanja Oboji jesen nakitom inspirirala nas je da ove jeseni svoje slojevite outfite dodatno istaknemo šarenim i upečatljivim nakitom.

Trendovi

Jarke i odvažne boje imaju moć uljepšati svaki dan, potiču pozitivne emocije i dobro raspoloženje.

Duh i tijelo

Primjerice, želite li izgubiti kilograme, žutu boju morate izbjegavati jer otvara apetit dok vam srebrna može spasiti život.

Moj dom

Stil uređenja može značajno utjecati na toplinu doma, baš kao i primjena odgovarajućih boja, materijala i dekorativne rasvjete.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.