Kérastase predstavlja novi Fusio-Dose, profesionalni ritual po mjeri

Već više od 50 godina, Kérastase stvara ekskluzivne salonske rituale dodatno unaprijeđene profesionalnim gestama stručnjaka frizera. To su programi njege rađeni po mjeri i prilagođeni svakoj prirodi kose za ciljanu učinkovitost. Ova umjetnost personalizacije, jedinstven je potpis Kérastase-a.

U 2015., Fusio-Dose – krajem prošlog tjedna predstavljen ekskluzivno pred 20 ovlaštenih Kérastase salona u Zagrebu – pomiče granice za kosu punu snage i ljepote. Fusio-Dose nudi 20 različitih kombinacija personalizirane dugotrajne njege koja cilja na primarnu i sekundarnu potrebu kose. Visoka koncentracija njege sa jakim aktivnim sastojcima učinkovito djeluje na površini vlakna kose i trenutno je transformira. Fusio-Dose je prvi Kérastase salonski ritual koji je rađen po mjeri i omogućava rješavanje specifičnih potreba kose. To je ekskluzivna salonska usluga koja je dostupna isključivo u Kérastase salonima.

Umjetnost personalizacije, formule i miješanja

Fusio-dose je prvi salonski ritual koji je rađen po mjeri i omogućava rješavanje specifičnih potreba svake prirode kose. Nakon profesionalne dijagnoze, Kérastase stručnjak preporučuje individualan Fusio-Dose ritual koji je prilagođen potrebama klijentice i sastavlja kombinaciju rađenu po mjeri s koncentriranim, aktivnim sastojcima za neposrednu preobrazbu kose.

Ritual počinje s dijagnozom kose. Zahvaljujući Kérastase dijagnostičkoj kameri koja zumira kosu do 600 puta, frizer je u mogućnosti postaviti izrazito preciznu dijagnozu i odrediti primarne i sekundarne potrebe kose. Primarne potrebe određuju stanje kose i odabir koncentrata. Sekundarne potrebe povezane su s dodatnim očekivanjima žene i određuju odabir boostera.

Zatim slijedi miješanje aktivnih sastojaka. Frizer odabire između 4 koncentrata i 5 boostera za najbolju kombinaciju aktivnih tvari prisutnih u koncentratu za trenutnu spektakularnu transformaciju kose. Postoje 20 različitih kombinacija “Koncentrat – Booster” po individualnim potrebama svake žene.

Za bolju učinkovitost, omjer koncentrata i boostera je modificiran. Svaka formula, sa svojim aktivnim sastojkom nalazi se u bočici sličnoj epruveti od 120 ml. Najučinkovitiji aktivni sastojci pomno su odabrani zbog svog brzog djelovanja na vlakno te su izolirani u svom najčišćem i najkoncentriranijem obliku za iznimnu preobrazbu vlakna. Inteligentni sustav omogućava precizno doziranje boostera i koncentrata, automatski se zaustavljajući na 6ml. Neposredna fuzija aktivnih sastojaka koji se raspršuju u koncentratu događaju se ispred oči klijentice.