Kim rodila curicu

Trudnica o kojoj se najviše pričalo proteklih mjeseci u subotu u 01.30 po lokalnom vremenu na svijet je donijela predivnu djevojčicu. Tako je na svijet stigla još jedna ‘Kardashianka’ teška tek 2200 grama.

32-godišnja Kim smještena je u bolnički apartman u Cedars-Sinai u Beverly Hillsu, a uz nju je cijelo vrijeme bio i Kanye West, njezin dečko, koji je propustio vlastiti tulum povodom promocije svog novog albuma kako bi bio uz svoju djevojku tijekom cijelog poroda.

bolnica kim

Kim Kardashian je svoju prvu nasljednicu planirala roditi carskim rezom, no zbog infekcije je plan propao te je morala ranije u bolnicu roditi prirodnim putem. Djevojčica crne kose, koja prema izvorima neodoljivo podsjeća na Kim, smještena je u inkubator te čeka svoj izlazak iz bolnice.

Majka Kim Kardashian, Kris Jenner tijekom proteklog tjedna izjavila je kako će njezina kći, ako se odluči udati za Kanyea, imati malu svadbu, a ovog puta sigurno neće biti pozvano 500 ljudi. No, jednoj od najslavnijih žena showbiznisa vjenčanje je trenutačno vjerojatno posljednja stvar na pameti.

kim i kanye

Djevojčica, čije ime ponosni roditelji ne žele reći već samo otkrivaju kako će počinjati sa slovom ‘K’, na svijet je stigla na Dan očeva što je posebno obradovalo njezinog oca.

Samo nekoliko dana prije neočekivanog poroda reality zvijezda je sa svojih 18 milijuna sljedbenika na Instagramu podijelila nekoliko svojih fotografija prije trudnoće, izrazivši nostalgiju za zavidnom figurom. ‘Jedva čekam vratiti staru liniju’, napisala je Kim ispod fotografija snimljenih u Cabu u Meksiku.

kim tijelo cabo

Više o životu s prinovom imat ćemo prilike saznati u talk showu njezine majke Kris koji uskoro kreće s emitiranjem.