Kiša pada, a vi se smijete!

Već dva četvrtka traje nova sezona Stand up komedije 'Studio smijeha' u MMC Studiju. Jeste bili? Ako slučajno niste, evo što vas očekuje ovaj četvrtak 21. listopada, na drugoj reprizi mjesečnog programa.

Nastupa Marina Orsag koja je saznala što je veslička, Vlatko Štampar koji se kupa kraj malih curica, Goran Furjan koji ne voli kad se ljudi kupaju goli, Tihomir, bolje rečeno Psihomir, rođendanko Zvonko Kožić te Goran Vugrinec 'Goc' koji je kao mali pao u kazanče s Red Bullom.

Ivana Šarića nema ovaj put, mora do Šibenika – onaj grad u Dalmaciji gdje su izmislili sve, pa i svemir, samog Šarića, vodu, more, Stand up i ostale sitnice, bilo smiješne ili životne. Kako bez Šibenika ne bi bilo ni nas, Šarić se u stilu superjunaka otisnuo založiti za naciju, al' već sljedeći tjedan se vraća u postavu.

Jedan jedini Alex Curać Šarić ponovo drži voditeljsku palicu, a možda naleti i pokoji gost iznenađenja. Dođite na nepredvidivu, zabavnu i opuštenu večer. Program počinje u 20 i 30, adresa je Vlaška 92, upad  25 kuna, a cuga je po studentskim cijenama.

OSVOJI UPAD

Redakcija She.hr-a vodi vas na večeri urnebesnog smijeha.

Poklanjamo 1×2 ulaznice za četvrtak u 20.30 h u MMC-u Studio, Vlaška 92, STUDIO SMIJEHA – repriza druga.
Za sudjelovanje je potrebno da nam na adresu [email protected] pošaljite mail s naslovom STAND_UP, te navedete svoje podatke: ime i prezime, korisničko ime i broj mobitela, te odgovor na postavljeno pitanje.

Na kojoj se adresi održava Studio smijeha?

Sretno. 🙂
Vaš She.hr
Dragi naši,
dobitnik ulaznica za Studio smijeha je Marin Badenić. Čestitamo!
Informaciju o preuzimanju ulaznica primiti će na mail.
Vaš She.hr