Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Obitelj

Klaićeva dobila zdrave bočice

Pjevačica Ivana Husar Mlinac razveselila je djecu u bolnici staklenim BornFree bočicama.

Tako je Klinika za dječje bolesti Zagreb donacijom ovih 200 bočica postala prva dječja bolnica u Hrvatskoj u kojoj za hranjenje malih bolesnika koriste zdrave BornFree bočice.

– Drago mi je da sam dio ove priče. Inače, opsjednuta sam zdravljem svojih dvaju sinova. Kad sam doznala za ovu vrstu bočica, putem interneta i rođaka pokušala sam doći što prije do njih. Tako sam se uvjerila u njihovu kvalitetu na svojoj djeci. Sretna sam što sam Andreja, prvog sina dojila skoro godinu dana i što sada dojim i drugog. Majčino mlijeko je, smatram, ipak najbolja hrana,- rekla je pjevačica Ivana Husar Mlinac.

Pohvalila je i svoju sestru Mariju, jednako kao i pjevačicu Jelenu Radan koje su se priključile hvalevrijednoj akciji.

Otporna na lomljenje i visoke temperature

Sandra Mlinac Leskovar, direktorica tvrtke Myristica je pojasnila prednost zdravih bočica otpornih na lomljenje i visoke temperature. Među ostalim, od drugih su u prednosti jer ne sadrže štetni Bisfenol A. Otvor za zrak, navoj dude i poklopac bočice napravljeni su od nove sigurne i vrlo čvrste PES plastike. Mogu se prati u perilici za suđe na gornjoj ladici, čak i zagrijavati u mikrovalnoj pećnici.

– Bočice imaju i inovativni otvor za zrak koji smanjuju pojavu grčeva u želucu kod djeteta svodeći stvaranje vakuuma na minimum a medicinski je priznat zbog reduciranja učestalosti upale srednjeg uha. Tu je i jedinstveni unutrašnji ispust koji sprječava curenje tekućine po vanjskim stijenkama bočice i za razliku od drugih bočica na tržištu, omogućava da sadržaj prije hranjenja slobodno promućkate, izjavila je direktorica.

K tome, ispust za zrak se sastoji od dva dijela koji se lako sklapaju i rasklapaju te je iznimno praktičan za pranje. Time se sprječava nakupljanje mikroorganizama, bakterija i drugih nečistoća na njemu.

Ravnatelj Klinike, prof. dr. sc. Goran Roić je napomenuo kako im je u interesu preferirati vrhunske proizvode budući da kroz njihove ambulante poliklinike godišnje prođe oko 230.000 bolesnika. Neki od njih su prisiljeni i duže vremena boraviti u Dječjoj bolnici u zagrebačkoj Klaićevoj ulici.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Obitelj

Obećanje je dala premijerka Jadranka Kosor.

Obitelj

Na sajmu "Dani vjenčanja" skupljeno 40.000 kuna za Klaićevu bolnicu.

Obitelj

Možete li zamisliti Djedove Božićnjake koji na Badnjak kucaju na vrata?

Život u dvoje

Poznati za dječju bolnicu u Klaićevoj na "Danima vjenčanja".

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.