Ključne riječi na koje žene padaju

OKCupid je opet izmislio novo istraživanje vezano za muško-ženske odnose. Nedavno smo pisali o Tajnim pitanjima za prvi spoj, a sad donose ključne riječi na koje žene reagiraju u razgovoru s muškarcima.

Prvenstveno je zaključeno koje serije privlače muškarce, a koje žene. Muški spol tako uglavnom prati Born and Raised, My iPhone, Bob Dylan, 30 Rock, Arrested Development  i Always Sunny in Philadelphia. Za žene je također važna TV serija 30 Rock, zatim True Blood, pa Jay-Z, Obsessed with, Ice cream i Wine.

Na kraju istraživanja je zaključeno da muškarac može ženu lakše zaintrigirati, pa čak i zavesti ako spomene 30 Rock i Arrested Development. No postoje i još neke serije, riječi i fraze na koje ženski spol reagira.

Ništa bez kuhanja, knjiga i putovanja

Zanimljive teme sa ženama se mogu lako pokrenuti ako u razgovor uključite serije Mad Men, The Office UK, Weeds i Twin Peaks. Od preostalih fraza izdvajamo: 'u potrazi za obvezom', 'vrlo precizan', 'Ryan Gosling bi mi mogao biti blizanac', a s čokoladnim mousseom i komplimentima muškarci nikako ne mogu pogriješiti.

Žene se uglavnom potpuno raznježe kada čuju iz usta muškaraca da pričaju o štencima koker španijela. A osvojiti ih se lako može i ako se samo spomene da volite kuhati i čitati knjige. Još dvije ključne fraze su 'dobar komunikator' i 'putovanja svijetom'.

No nije to sve, kada bi bila istina i kada bi onako usput mogli ubaciti da vaši roditelji imaju otok na Seychellima većini cura bi i udaja dolazila u obzir. Žene, dakle, pripazite kad čujete ove ključne riječi da ne "padnete" odmah na prvu, očito je taj muškarac saznao za ovo istraživanje. Pustite ga da sam smisli nešto pametno i zanimljivo, pa tek onda reagirajte.