Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Knjige i glazba

Knjiga na dar – Plavuša u borbi s nosorogom

Da bi vas potakli na čitanje poklanjamo vam jednu zanimljivu i lepršavu knjigu koja će vas na zabavan i duhovit način potaknuti da malo razmislite o svom životu i načinu kako ga živite.

Ljeto je, vrijeme odmora, uživanja i odmaka od naše svakodnevice. Pravo vrijeme i za knjigu. Statistika nam govori kako se kod nas knjige baš i ne čitaju. Činjenice su i više nego porazne. Očito nam se život pretvorio u trčanje za novcem. Tužno, ali istinito.

Da bi vas potakli na čitanje poklanjamo vam jednu zanimljivu i lepršavu knjigu koja će vas na zabavan i duhovit način potaknuti da malo razmislite o svom životu i načinu kako ga živite, a u poglavlju ” S dušom na kavi” otkriti ćete mnoge odgovore za kojim ste možda tragali.

Pročitajte dio poglavlja “S dušom na kavi!”, a ovdje možete preuzeti cijelu knjigu: Danijela Gasparović-PLAVUSA U BORBI S NOSOROGOM. Samo jedan klik i svi ste dobitnici! Knjigu možete preuzeti u pdf-u.

Evo, pretvorila sam se u uho!

U srce!

Dobro, sva sam u srcu da te bolje čujem!

Sada smo razložile neke stvari po segmentima, gledamo svaki dio za sebe i gledajući tako odvojeno od svega, djeluje jednostavno i banalno. Svemir sluša sve tvoje misli, ali sluša i ono nesvjesno u tebi, i onu tvoju pravu istinu koju trebaš otkriti. Tek kada sve u tebi titra istom frekvencijom, sva tvoja istina, sve tvoje misli i sva tvoja djela, tek onda odašilješ jasnu sliku i dobivaš sve najbolje za sebe.

A dok nisam tako savršeno ujednačena?

Dok nisi na toj razini, u Svemir odašilješ mnoštvo informacija, pravu šumu informacija, recimo, možeš željeti jedno, ali su tvoji stavovi i misli suprotni od onoga što želiš pa „uguše“ tvoju izrečenu želju. Kada dobiješ nešto totalno drugačije od te tvoje želje, totalno si zbunjena pa misliš da ništa ne funkcionira. Bitna je „čistoća i istinitost signala“ koji odašilješ; koliko je taj signal snažnije i istinitije satkan u tebi, u svim tvojim stanicama, toliko je snažnija mogućnost ostvarivanja tih signala, utiskivanja tih poruka u stvarnost.

Hoćeš reći, ako ja mislim kako su svi muškarci idioti i taj je stav snažno prožet u meni, a poželim da mi se javi pravi, „neidiotski“ muškarac, ne mogu ga dobiti?

A kako bi mogla kad sve u tebi titra porukom kako su svi idioti? O, jadni muškarci, kakav si im epitet namijenila!

Dakle, ima tu svega!

Toliko koliko toga ima u tebi. Jedno je samo sigurno: ne možeš kršiti zakon Svemira, što daješ, dobivaš! Ako svojim djelima, riječima, mislima šalješ drugima neafirmativnu energiju, u ljudskom žargonu, ako namjerno nekom radiš loše, možeš za sebe željeti svu ljepotu, ne možeš eliminirati tu energiju koju si prosuo, vratit će ti se nazad kao bumerang i ne će te baš obdariti ljepotom!

Znači, misli su definitivno moćno oružje kojima kreiramo svijet!

Kreirate ga!

Ako stalno mislim kako sam nesretna, i bit ću, ali ako mislim da ću na lotu dobiti milijunčiće eura, dobit ću! Možda ne baš na lotu, ali ako vjeruješ i zahvaljuješ Svemiru na materijalnom bogatstvu, dobit ćeš „milijunčiće“ na ovakav ili onakav način!

Znači, ne dobijemo baš konkretno ono što smo poželjeli?

Apsolutno dobijete poklon koji ste poželjeli, samo nekad nije zamotan baš onako kako ste zamislili, mašna na poklonu nije crvena nego plava!

Ne propustite

Dobar posao

Na ovogodišnjem Kongresu poduzetnica jugoistočne Europe koji će se održati 8. ožujka 2019. godine u organizaciji Ženskog poduzetničkog centra uz mnoštvo zanimljivih događanja održat...

Drama Queen

Kombinacija šarma i duge plave kose za posao iz snova

Događanja

Ima tu još mnogo toga, zato slobodno kliknite ovdje Mame&klinci magazin ljeto 2018 i pregledajte ili preuzmite svoj magazin i uživajte u čitanju.

Seks

Pročitajte par zanimljivosti koje smo pronašli za vas.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.