Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Predstavljamo

Književni pub kviz

Nakon Harry Potter pub kviza, Algoritam vas pozva na književni pub kviz u suradnji s Alis Marić, osnivačicom uspješnog bloga Čitaj knjigu.

Nakon Harry Potter pub kviza, Algoritam vas pozva na književni pub kviz u suradnji s Alis Marić, osnivačicom uspješnog bloga Čitaj knjigu.

Očekuju nas zanimljiva i jedinstvena pitanja o svemu književnom, bilo o klasicima, bestselerima ili o krimićima i ljubićima, a pronaći će se i pokoje pitanje za ljubitelje SF-a i domaće književnosti.

Kviz će se održati u petak 31.3.2017. u 19.00 sati u Vinyl baru, Bogovićeva 3, Zagreb. Prva tri mjesta očekuju izvrsne nagrade koje će darovati Avon, Pickbox i vaš Algoritam.

Prijave se primaju u inbox Algoritmove Facebook stranice. Na kvizu mogu sudjelovati ekipe s po 3 do 5 članova. Pošaljite ime ekipe i imena sudionika do utorka 28.3.2017. ili do popunjenja kvote.

Pridružite nam se na ovoj odličnoj književnoj zabavi i pokažite nam svoje zavidno znanje!

Ne propustite

She Book Club

Ove godine Alfa je za vas je pripremila brojne nove naslove, popuste i nagradne igre. Osim toga svakodnevno od 18 do 19 sati pruža...

Drama Queen

Iskorijenit će nas… Iskorijenit će nam i to malo volje. Iskorijenit će i bunt Facebook lajkača, a tamo smo najjači i najhrabriji…

Knjige i glazba

Ono što je i najbolje i najgore od svega, to je najbolji ljubavnik kojega je Tijana ikada imala.

Knjige i glazba

Burkeman će to nazvati negativnim putem: ideja da čim više težimo sreći, te ostalim psihološkim darovima poput sigurnosti i pouzdanja, manje ih možemo imati.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.