Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Lifestyle

Knock OutSnow Festival – glazbeno ludilo u francuskim Alpama

Glazba, snijeg i skijanje za nezaboravne praznike

Francuske Alpe ponovo gore! Nakon nezaboravnog novogodišnjeg termina započela je još jedna sportsko – glazbena priča popularnog Knock OutSnow Festivala 2014. Tisuće mladih zaljubljenika u snježne avanture okupiralo je prekrasan grad Orcieres u bajkovitim južnim francuskim Alpama, a festival je otvorio Papaya DJ tim.

‘Ove smo godine ponovo ponudili dva sezonska termina i pokazalo se da nismo pogriješili. U Orcieres su stigle tisuće mladih, a Francuska se već treću godinu zaredom pokazala kao izvrstan domaćin. Lijepo je vidjeti sve te mlade ljude kako zajedno uživaju u odličnoj zabavi, sportskim aktivnostima, ali i edukativnim sadržajima koje nudimo našim gostima’ – izjavio je Nikola Meteš iz Collegium putovanja.

Spoj animacijskih dnevnih događanja, apres aki partija i večernjih live koncerata renomiranih izvođača s domaće i regionalne scene pokazao se kao dobitna kombinacija. U narednim festivalskim danima na velikoj pozornici sportske dvorane u Orcieresu očekuju nas koncerti grupa Let 3, Majke, Connect, Hladnog Piva, The Shapeshiftersa i Luce Montecchija.

Osim glazbenih poslastica, tisuće mladih avanturista imat će priliku uživati i u brojnim popratnim događanjima i animacijama. Veliki  pool party, turnir u kuglanju i rekreativne utrke u veleslalomu na stazi samo su neka od njih.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Zanimljivosti

Biste li kupili ulaznicu za tajanstveni koncert kojemu znate datum i vrijeme, no ne znate tko nastupa i gdje?

Kultura

Kad idemo van, svi u Vinkuran! Jer su tamo, zna se, i ove godine najbolji ljetni koncerti. Jubilarni 5. Rocks & Stars u kamenolomu...

Putovanja

Onaj zen osjećaj na planinskim vrhuncima, opuštajuća bjelina, terapeutsko zimsko sunce i pregršt zabave i adrenalina…

Život u dvoje

Čak ih se i plaše, ali to je upravo i dio njihove privlačnosti.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.