Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Događanja

Koji grad je snimio najbolji ‘Happy’ video?

Svijet slavi međunarodni Dan sreće

Drugu godinu zaredom svijet danas slavi Međunarodni dan sreće koji su prije tri godine, proglasili Ujedinjeni narodi na prijedlog Kraljevine Butan kako bi se povećala ‘svijest o važnosti potrage za srećom i dobrobiti svjetskog stanovništva’. Ovaj pozitivan prijedlog objeručke su i jednoglasno prihvatile sve 193 zemlje članice.

Ideja o promoviranju istinske ljudske dobrobiti i sreće potekla je, ni manje ni više, iz zemlje koja je još sedamdesetih godina prošlog stoljeća uvela novu mjeru nacionalnog blagostanja koja se nije mjerila u materijalnim bogatstvima nego u osjećaju sreće u narodu, poznata kao “bruto nacionalna sreća“.

Tako će se dans ovaj važan dan danas, u svim kutevima svijeta, obilježiti raznim akcijama koje će se moći pratiti na stranici 24hourofhappiness.com dok će se na društvenim mrežama, odnosno Twitteru, sretne vijesti širiti uz hashtag #HAPPYDAY.

Ambasador ovog UN-ovog projekta je glazbenik Pharrell Williams čija je pjesma Happy postala svojevrsna himna sretnih ljudi. Spot za spomenutu pjesmu koji traje 24 sata inspirirao je mnoge da pokažu koliko su sretni i promoviraju svoj grad. Priliku za promociju i ples uz zaraznu melodiju pjesme ‘Happy’ u Hrvatskoj su prvi zgrabili Čakovčani, koji su oduševili svojom pozitivnom energijom, a za njima su uslijedili i još neki gradovi Lijepe naše. Plesali su i u najvećim gradovima naše države, Splitu i Zagrebu. Splitski ‘Happy’ po mnogima je najbolji video snimljen inspiriran Pharrellovom pjesmom u Hrvatskoj, dok objavu zagrebačkog još čekamo.

Happy Split

Happy Čakovec

Happy Dubrovnik

Happy Varaždin

Inspirirani pjesmom Pharella Williamsa svoju su sreću sa svima podijelile i svjetske metropole. Veselih videa ima nebrojeno puno, pa smo za vas odabrali samo neke koje će vam zasigurno izmamiti osmijeh na lice.

Happy London

Happy Sydney

Happy Paris

Happy Barcelona

Happy Beč

Happy Berlin

Happy Tokio

Happy Jamajka

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Putovanja

54. po redu Porcijunkulovo ove se godine u Čakovcu održava od 27. srpnja do 2. kolovoza.

Fashion report

Uskoro Adidas Originals proizvodi s Pharrellovim potpisom

Celebrity

Najpoznatiji selfie i pizza obilježili ovogodišnju dodjelu

Dobar posao

Zvijezde koje ne pričaju previše o svom drugom poslu

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.