Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe
sloboda
sloboda

Život u dvoje

Koji ste tip slobodne žene?

Svaka žena ima taktiku, razlog i objašnjenje zašto je trenutno single.

Svaka žena ima taktiku, razlog i objašnjenje zašto je trenutno single. Evo nekoliko zanimljivih tipova slobodnih žena, možda se pronađete u njima. 1. Srodna duša – ona koja čini sve da bi pronašla onog koji joj je suđen. 2. Feniks – žena koja je pretrpjela strašan prekid i čini sve kako bi preboljela bivšeg. Ona se diže iz pepela. 3. Prirodna – ona prepušta stvari da idu svojim tokom. Nikad nije proračunata i ne pozna taktike. 4. Princeza – ona čeka svog princa na bijelom konju. Želi biti spašena. 5. Čekalica – to je žena koja je cijeli svoj život stavila na čekanje kako bi bila spremna kad se njen budući pojavi. 6. Slobodna duša – ona smatra kako može biti slobodna ili živjeti u vezi, a nekako joj se više sviđa prva opcija. 7. Vjenčanica – to je žena koja se nakon godina i godina negiranja vjenčanja uhvatila kako želi vjenčanje, brak i sve što ide uz to. 8. Buntovnica – iako je nekad željela vjenčanje, sada joj to više nije na listi prioriteta. Ne želi biti kao svi iz njene ekipe. 9. Drugačija – ona ne želi klasičan brak i dečka, ona hoće nekakvu neobičnu ceremoniju vjenčanja i još šašaviji brak. 10. Jednom mama – ona ne želi trenutno imati djecu, već za par godina, ali osjeća pritisak vremena. 11. Stabilna – to je žena koja se jednog dana želi udati i imati djecu, a u međuvremenu daje sve od sebe kako ne bi poklekla pod pritiskom obitelji i prijatelja. 12. Pionirka slobode – ona koja je shvatila da brak nije za nju pa je u potrazi za drugom vrstom sreće.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Poznati su iskreno odgovarali na brojna pitanja iz publike, od usklađivanja privatnih i poslovnih obaveza, usponima i padovima pa sve do pitanja intime i...

She Book Club

Dok nastoji ostvariti svoj san o neovisnu životu, jednoga je dana iznenadi susret s mužem koji ju je pronašao nakon toliko godina.

Život u dvoje

Možda se pitate zašto bi vlastitog supruga uopće trebale (ponovno) zavoditi

Život u dvoje

Odavno je poznata ona da žene žele više nego što im treba, a muškarci daju manje nego što bi mogli.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.