Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Događanja

Koktel čiste ženstvenosti i seksepila

U Dubrovnik dolazi poznata instruktorica senzualnih plesova Birgit Untermair

Tečajevi plesa, raznih vrsta fitnessa i rekreacije, pa čak i plesa na šipci već su postali uobičajena pojava. No što kad biste dobili priliku pohađati satove burleske, striptiza ili hodanja na visokim potpeticama?

Što vas uistinu čini ženom i kako ćete najbolje izraziti tu svoju ženstvenost? U današnje vrijeme kad su granice srama pomaknute do besvijesti, kad se više otkriva nego skriva i kad nas rijetko što više može iznenaditi, mnogi se s tračkom nostalgije prisjećaju vremena kad stvari nisu bile takve. Upravo se u takvo vrijeme vraćamo nizom specijalnih radionica na La Femme festivalu.

Jedna od njih svakako je radionica burleske pod vodstvom poznate instruktorice senzualnih plesova iz Austrije Birgit Untermair. Burleska je zabavni plesni i dramski show koji objedinjuje sve elemente čiste ženstvenosti – od elegantnih kretnji, gesti, plesa do oblačenja i govora tijela u zavođenju. Burleska je bila iznimno popularna vrsta zabave početkom prošlog stoljeća i ‘pristojnija’ je varijanta ‘uobičajenog’ striptiza – u burleski se dama, naime, najčešće ne skida, već zabavlja gospodu svojom senzualnošću i ženstvenošću. Uz burlesku tu je i radionica pod imenom Catwalk, na kojoj će dame naučiti sve o pravilnom, samouvjerenom i sigurnom hodanju na potpeticama. Još jedan trik za podizanje samopouzdanje svakako je i sat striptiza – Chairdance. Praktičnu uporabu ovog sata nema potrebe komentirati – recimo samo da će vaši muškarci biti jako sretni.

EXTRAS_HRLa Femme festival, koji se ove godine održava prvi put, pred žene postavlja jedan jedini zadatak – na nekoliko dana fokusirati se samo i jedino na sebe. Dnevne radionice iz područja plesa, fitnessa, ljepote, osobnog razvoja i zdravlja, cjelodnevni wellness te večernji zabavni program ženama nude nebrojeno mnogo prilika za nova, životna iskustva, opuštanje i pomak od svakodnevice koji je velikom broju njih uistinu prijeko potreban.

Prvi La Femme festival održat će se 10. – 13. travnja 2014. godine u Dubrovniku. Više o programu, cijenama i paketima pogledajte na službenoj web stranici www.lafemmefest.com ili na stranicama službene partner agencije Atlas.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Dobar posao

Moramo samo biti oprezni jer nam se danas svašta servira pod umjetnost.

Zanimljivosti

Kad se vrijedne ruke bračnog para Senčar slože, dobije se brand Lit Lab.

Drama Queen

Tu smo da bismo ispunile neke vaše želje. Nemojte se sramiti tražiti.

Obitelj

U sklopu Dana medijske pismenosti udruga Najsretnija beba Hrvatska organizira besplatnu radionicu Mediji i djeca.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.