Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Moda

Kolekcija za zahtjevne fashionistice

Studio i-gle za zimu 2013/14.

Nakon neprekinutog niza uspješnih sezona najavljivanih minimalističkim, pročišćenim revijama koje su postavljale standarde profinjene intelektualne elegancije, Martina Vrdoljak Ranilović i Nataša Mihaljčišin predstavile su kampanju i fotografski album kolekcije studia i-gle za zimu 2013/14. Očarane kontradiktornom sintagmom matematičkog chica, pokazale su kako odjeća može biti definirano mekana, a izgled kompleksno jednostavan.

igle kaputUdobni, meki, topli i podatni kaputi kreativno su istrgnuti iz muškog modnog ormara, a svojim siluetama iscrtanim predimenzioniranim super-volumenima koketiraju s naj-hot trendom. Fantastično krojene hlače akcentirane su crtom rezanom laserskom preciznošću dok su istodobno podvučene ženstvenom capri dužinom. Neobični prsluci koji podsjećaju na uštirkane ovratnike dekonstruirani su otmjeni modni dodatak, a kao tema pojavljuju se u nekoliko stilskih varijanti: od jednostavnog, bazičnog elementa koji se temelji na potpunoj funkcionalnosti sve do razigrane grafičke nadgradnje. Suknje zadržavaju strogoću koja evocira moćnu ženstvenost dok ih, u isto vrijeme, njihov razlistani kroj čini odmjereno provokativnim i zavodljivim.

igle kaput 2Samozatajni dekor urezivanih i izrezivanih geometrijskih oblika osvježen je snažnim kolorističkim akcentima koji zaokruženom izgledu daju rafinman i suptilnu prodornost. Snažna, a nenametljiva, elegantna i-gle kolekcija prilagođena je svakodnevnim potrebama zahtjevnih fashionistica, istodobno otvarajući prostor i pružajući inspiraciju za stilističku nadgradnju.

igle kaput 3Kampanja je nastala u suradnji s fotografima Romanom Deckerom i Dejanom Kutićem. Autorica frizura je Petra Granić iz salona Etra, šminku potpisuje jedan od naših najboljih make up artista Saša Joković, a zaštitno lice kampanje je Iris Šoemen iz agencije Colors Model Management.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Fashion report

Jesmo li svjesni uloge biljaka u očuvanju života na zemlji? Pitanje je to utkano u svaki šav nove kolekcije domaćeg brenda održive obuće MIRET.

Trendovi

Cipele na visoku petu neće biti problem nositi vani ako ste ih prije prvog nošenja doma dobro razgazili.

Fashion report

Centar Kaptol bio je jedna od poznatih NEBO lokacija na koje se modna kuća ponovno vraća nakon velikog preuređenja.

S modne piste

Kiša za doručak, sunce za kraj dana. Ekstravagancija i poznati, kozmopolitski ugođaj prijestolnice mode, Milana. Sve je to poveznica s novom kolekcijom „Dare to...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.