Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Moda

Kolekcija za zahtjevne fashionistice

Studio i-gle za zimu 2013/14.

Nakon neprekinutog niza uspješnih sezona najavljivanih minimalističkim, pročišćenim revijama koje su postavljale standarde profinjene intelektualne elegancije, Martina Vrdoljak Ranilović i Nataša Mihaljčišin predstavile su kampanju i fotografski album kolekcije studia i-gle za zimu 2013/14. Očarane kontradiktornom sintagmom matematičkog chica, pokazale su kako odjeća može biti definirano mekana, a izgled kompleksno jednostavan.

igle kaputUdobni, meki, topli i podatni kaputi kreativno su istrgnuti iz muškog modnog ormara, a svojim siluetama iscrtanim predimenzioniranim super-volumenima koketiraju s naj-hot trendom. Fantastično krojene hlače akcentirane su crtom rezanom laserskom preciznošću dok su istodobno podvučene ženstvenom capri dužinom. Neobični prsluci koji podsjećaju na uštirkane ovratnike dekonstruirani su otmjeni modni dodatak, a kao tema pojavljuju se u nekoliko stilskih varijanti: od jednostavnog, bazičnog elementa koji se temelji na potpunoj funkcionalnosti sve do razigrane grafičke nadgradnje. Suknje zadržavaju strogoću koja evocira moćnu ženstvenost dok ih, u isto vrijeme, njihov razlistani kroj čini odmjereno provokativnim i zavodljivim.

igle kaput 2Samozatajni dekor urezivanih i izrezivanih geometrijskih oblika osvježen je snažnim kolorističkim akcentima koji zaokruženom izgledu daju rafinman i suptilnu prodornost. Snažna, a nenametljiva, elegantna i-gle kolekcija prilagođena je svakodnevnim potrebama zahtjevnih fashionistica, istodobno otvarajući prostor i pružajući inspiraciju za stilističku nadgradnju.

igle kaput 3Kampanja je nastala u suradnji s fotografima Romanom Deckerom i Dejanom Kutićem. Autorica frizura je Petra Granić iz salona Etra, šminku potpisuje jedan od naših najboljih make up artista Saša Joković, a zaštitno lice kampanje je Iris Šoemen iz agencije Colors Model Management.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Trendovi

Obrazovana i inteligentna osoba želi izgledati dobro, ukusno odjeveno jer i odjećom šalje signal društvu i svjesna je kako odjeća nije najvažnija, ali često...

Trendovi

Yamamay je dizajnirao odgovarajuće odjevne predmete za roditelje i njihovu djecu te za svakoga tko je obožavatelj ovih kultnih likova.

Dizajn

Cloud and Co slavi smjelost svog stila nakita s novim dizajnerskim komadima koji će ukrasti pažnju svih kreativaca i ljubitelja vrhunskih modnih dodataka.

Trendovi

FREYWILLE kolekcije nakita su nadahnute remek-djelima velikana slikarstva...

Advertisement