Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Obitelj

Kolektiva daruje popust na popust

Popust od 10% pri plaćanju karticom MasterCard.

Sigurni smo da volite ponude s Kolektive i da vam je ponekad teško odabrati na što ovaj mjesec potrošiti džeparac: na putovanje, uljepšavanje ili generalno čišćenje doma. No baš zbog toga, Kolektiva vam je za ovo proljeće pripremila pregršt neodoljivih ponuda!

Kako ne biste muku mučili oko tog teškog izbora, MasterCard vam omogućava dodatnih 10% popusta na sve ponude koje kupite tijekom promotivnog razdoblja od 19. ožujka do 20. travnja, i platite ih MasterCard karticom. Za korištenje ove posebne pogodnosti nije potrebna nikakva dodatna registracija ili petljanje s prijavama već samo MasterCard kartica kojom obavljate kupnju. Dodatni popust od 10% pri plaćanju karticom MasterCard vrijedi za sve ponude, u neograničenoj količini. Dakle, svaki put kad platite MasterCard karticom, uštedite 10%. Zgodno, zar ne?

Priuštite si izlet u prirodu, opuštanje uz masažu ili rafting s ekipom bez straha da će vam se kune iz novčanika razbježati čim ga otvorite.Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Događanja

La Verna, udruga koja svojim aktivnostima pruža podršku palijativnim bolesnicima, prošle je godine javnosti predstavila akciju pod nazivom „ZaČin ljubavi“.

Budi fit

Glad je vrlo neugodan, ponekad čak i bolan osjećaj.

Budi fit

Mitovi ne postoje samo u prošlosti, oni se stvaraju svakodnevno i ima ih u svim područjima života – od zdravlja, hrana i financija do...

Savjeti i preporuke

80 posto žena nosi pogrešnu veličinu grudnjaka - najčešće im je previše širok na leđima, a košarice su premalene.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.