Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Knjige i glazba

Kolektiva Summer party na Jarunu

Upad za dvoje 30 kn te besplatne konzumacije pojedinih pića.

Vjerojatno nikad više Kolektivaca svih boja i oblika naći će se u četvrtak 21. srpnja 2011. na jednom mjestu – u klubu Gallery na zagrebačkom Jarunu, gdje će se uz ritmove housea održati Kolektiva Summer party.

Cijene će također biti u Kolektivinom duhu, pa vam je za 30 kn osiguran upad za dvije osobe i Happy hour od 21:30 – 23h, tijekom kojeg je konzumacija odabranih pića besplatna, a nakon toga piće će se prodavati po promotivnim cijenama. Osjetite zabavu na vlastitoj koži!
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Kreativci iz Bruketa&Žinić&Greya su u suradnji s aplikacijom Ajmo! – Proud To Be Rare organizirali najviši party u gradu na jedinstvenoj lokaciji Radiotelevizijskoga tornja...

Događanja

Sunčan nedjeljni dan brojni mali i veliki ljubitelji sportskih aktivnosti provest će uz zabavu, trčanje, skakanje i bacanje na zagrebačkom Jarunu.

Događanja

Ogromni party kamioni, ljubav, sloboda, ples i pozitivna vibra prvo su što nam padne napamet kada pomislimo na kultni 'Love Parade' festivale.

Anja može sve

Napunila sam 28, veselila se tom danu proteklih 365, planirala od Nove godine i kako je brzo došao taj dan, još je brže i...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.