Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Život u dvoje

Koliko je bivših previše?

Istraživanja donose idealan broj partnera.

Koliko bivših imate u svojoj prošlosti? Postoji li idealan broj partnera? Odgovor na to pitanje ponudio je britanski portal za spajanje partnera Seeking Arrangement nakon što je anketirao tisuću svojih članova. Sudeći prema odgovoru polovice ispitanica i 46% muškaraca, idealan broj partnera je deset, ni manje ni više. S druge strane, 36% ispitanica i 42% ispitanika bilo bi najsretnije da osoba njihovog života ima nešto manje ljubavnog iskustva.

Također postoje i oni koji preferiraju iskusnije osobe – tako 11% pripadnica nježnijeg spola i 10% muškaraca priželjkuje osobu koja je imala između deset i 30 partnera, dok samo 3% ispitanika traži osobu koja je imala više od 30 'veza'.Sličnim su se pitanjem pozabavili istraživači Sveučilišta Indiana koji su ponudili rješenje za dilemu s koliko biste partnera trebali biti prije no što se odlučite skrasiti. "Suočeni s ovom dilemom, najbolja strategija za odabir bračnog partnera je izlaziti s dovoljno ljudi kako biste ustanovili osnovne standarde, a zatim se skrasiti sa sljedećom osobom koju sretnete koja premaši ljestvicu", objasnio je Peter Todd, voditelj studije.Prema njegovoj formuli to je partner broj 12. Prema njemu, ako ste izlazili s više od 12 osoba, tada ste vjerojatno preizbirljivi, no ako vaša 'kolekcija' sadrži manji broj partnera, a niste još upoznali onog pravog, tada slobodno tražite još malo.

Ordinacija.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Seks

Kada je riječ o predviđanju smjera u kojem će se u budućnosti kretati industrija seksualne dobrobiti potrebno je dobro razumjeti što nam donosi sama...

Seks

O čemu maštaju žene?

Suncokreti na oblacima

Kad sam imala nešto manje od 40, sama sebi sam dala „zadatak“ da ću do 40 i neke naći partnera.

Seks

Isti entuzijazam koji potiče navijače da navijaju, igrače da pomiču svoje granice, a timove da pobjeđuju sličan je strasti koja potiče intimne odnose.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.