Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

She Book Club

Koliko ste puta znali što želite, ali niste uspjeli ostvariti?

Odgovor na ova pitanja pruža nam jedan od najvećih poznavatelja ljudskih želja i načina njihove realizacije, Neville Goddard.

Ili, koliko ste puta uspjeli ostvariti točno ono što ne želite i pitali se kako vam je to uspjelo? Odgovor na ova pitanja pruža nam jedan od najvećih poznavatelja ljudskih želja i načina njihove realizacije, Neville Goddard. Njegove najpoznatije tehnike kreiranja našle su se u novoj knjizi „Moć imaginacije“ koja je nedavno objavljena u izdanju Budilnik izdavaštva.

„Moć imaginacije“ čini zbirka tri Nevilleove knjige: „Probuđena imaginacija“, „Potraga“ i „Tajna je u osjećaju“.

Ova zbirka obiluje autorovim tehnikama i savjetima za ostvarivanje želja. No nemojte biti prevareni naslovom jer, kako autor naglašava, svaka promjena zahtijeva duboku unutarnju preobrazbu vlastite svijesti. Imaginacija nije čarobni štapić niti ima veze s maštom. To je usmjereno održavanje osjećaja koji biste imali da ste postigli svoj cilj. Ona podrazumijeva i promjenu negativnih stavova i uvjerenja koja vas sprečavaju na putu prema uspjehu, bilo da se radi o vanjskom ili unutarnjem cilju. Neville na jasan i slikovit način opisuje vezu između našeg svjesnog i podsvjesnog uma, a od njihove suradnje ovisi sve što nam se u životu događa.

Vjerojatno ste i sami primijetili kako ste u ostvarivanju nekog cilja morali odbaciti svaku sumnju u sebe. Svaki dio nas koji sumnja, ne vjeruje u sebe, pronalazi izgovore i uvijek vidi poteškoće mora biti odbačen. Kako to učiniti? Neville kaže: „Ako želite biti zdravi, osjećajte se kao da ste već sada zdravi i odbacite svaku misao koja vam govori suprotno.“ Ovo vrijedi za bilo što u životu. Nije dovoljno samo željeti ili vizualizirati. Ključ je u osjećaju. U promjeni stava. U odbacivanju negativnog unutarnjeg govora. I u još mnogo toga, no nećemo vam sve otkrivati.

„Moć imaginacije“ možete pronaći na policama naših knjižara, kao i na web trgovini nakladnika: www.budilnikizdavastvo.com/knjige


Darujemo jednu čitateljicu!

Pravila su jednostavna:

  • Kako biste sudjelovali u darivanju, u komentare ispod, na webu napišete #shehr
  • Pratite nas putem društvenih mreža Facebook , Instagram i YouTube
  • Možete se prijaviti samo jednom
  • Preporučite prijateljima… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 11. veljače točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Simeona Marinović

Više

Zdravstveni karton

Prakticirajte siguran seks na Svjetski dan kontracepcije 26. rujna kao i svaki drugi dan kroz godinu.

Duh i tijelo

Jedna od čestih predrasuda vezanih za pitanje mentalnog zdravlja je ideja da inače mentalno jake osobe nemaju pravo na krize.

Zdravstveni karton

Bezglutenska prehrana dobro je poznata „must have” opcija za sve osobe koje boluju od celijakije ili glutenske enteropatije – bolesti koja oštećuje resice tankog...

Suncokreti na oblacima

Obožavam jesen i sve ono što nam nosi.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.