Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Putovanja

Korisno provedi ljeto!

Tečajevi stranih jezika u inozemstvu za djecu i poslovne ljude.

Osim što ćete „začiniti“ svoje ljeto s putovanjem u neku stranu zemlju, upoznat ćete nove ljude i naučiti ili usavršiti neki strani jezik. Znanje stranih jezika danas je uvjet bez kojeg se gotovo ne može. Korištenje interneta, strane stručne literature, komuniciranje s inozemnim poslovnim partnerima, poslovna putovanja ili praćenje najnovijih trendova i događaja u poznatim svjetskim magazinima nezamislivo je bez dobrog poznavanja stranih jezika. Većina nas osnove jezika savladala je u školama, ali njegovo korištenje u poslovnom je svijetu daleko zahtjevnije te je za to potrebna dodatna edukacija. A strani se jezik najbolje uči na licu mjesta, tamo gdje se i govori.

PBZ Card Jumbo Travel Services ima dugogodišnje iskustvo u organiziranju odlazaka učenika, ali i poslovnih ljudi u škole stranih jezika u inozemstvu.

Za djecu!


Grupni polasci namijenjeni su prvenstveno učenicima, a na put mogu krenuti djeca već od osam godina starosti. Djeca borave u izvornom okruženju, gdje su svakodnevno u izravnom kontaktu s profesorima, polaznicima iz drugih zemalja i govornih područja te je to daleko najbrži i najefikasniji način učenja.

Smještaj polaznika u većini slučajeva organiziran je u studentskim rezidencijama u jednokrevetnim ili dvokrevetnim sobama. Smještaj se nalazi na istoj lokaciji gdje i škola ili na maloj udaljenosti od škole.

Slobodno vrijeme je organizirano kroz velik broj aktivnosti i događanja vezanim uz učenje jezika u svakodnevnim životnim situacijama, a dodatno se za vrijeme boravka odlazi i na dva cjelodnevna i dva poludnevna izleta u okolicu ili grad u kojem se tečaj održava.

PBZ Card Jumbo Travel Services brine za sigurnost polaznika te je organiziran i pratitelj putovanja iz Hrvatske, koji cijelo vrijeme boravi s djecom i brine se o redovitom pohađanju nastave i drugih organiziranih aktivnosti. Uz to pomaže polaznicima u izvršenju obveza te ih prati na izlete i razglede koji su uključeni u cijenu aranžmana, a organizira ih škola.

Usavršite poslovnu komunikaciju

U ponudi PBZ Card Jumbo Travel Services mnogi su specijalistički tečajevi za poslovne ljude, pripremni tečajevi za polaganje jezičnih ispita poput TOEFL, Cambridge Certificate i slično, tečajevi u domu nastavnika i individualna nastava.

Poslovnim ljudima namijenjene su ekskluzivne škole specijalizirane za učenje jezika s programima za bankare, marketinške stručnjake, pravnike, menadžere i druge. Riječ je o kvalitetnom, po želji odabranom smještaju u obitelji, rezidencijama ili hotelima te odličnim uvjetima učenja i vrhunskoj poduci koja u pravilu traje nekoliko tjedana.

Cjelokupnu ponudu tečajeva potražite na www.jumbo-travel.hr.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Putovanja

Nakon više od godine dana neprekidnih ograničenja putovanja, napokon se odaje priznanje pozitivnom utjecaju koji putovanja imaju na zdravlje i blagostanje, a odlazak na...

Putovanja

Odgovornost prema destinaciji koju posjećujemo izražavamo upravo na način da ju čuvamo i da ju nakon našeg odlaska ostavimo čistu i netaknutu, baš onakvu...

Putovanja

Tri grada i bezbroj zanimljivih doživljaja, puno smijeha i zanimljivih sadržaja, neodoljiva priroda i priča o gradovima koji oduševljavaju svojom posebnošću, priroda po mjeri...

Putovanja

Ilok dolazi od mađarske riječi Újlak koja u prijevodu znači Novi grad, u muzeju je prikazan kronološki tijek razvoja grada koji se danas zaziva...

Advertisement