Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Savjeti i preporuke

Kosa spremna za ljeto: Pronađite šampon za svoj tip kose!

Jako sunce, UV zračenje, slana ili klorirana voda, znoj, zaštitne kreme i pijesak utječu na našu kosu te je često ostavljaju suhom i teškom.

Naša kosa mijenja se kroz godišnja doba, a njezina njega tijekom ljetnih mjeseci zahtjeva posebnu pažnju. Jako sunce, UV zračenje, slana ili klorirana voda, znoj, zaštitne kreme i pijesak utječu na našu kosu te je često ostavljaju suhom i teškom. Kako bi kosa bila njegovana i za vrijeme godišnjeg odmora tu su Klorane šamponi za razne tipove kose obogaćeni voćnim notama te egzotičnim uljima.

Šampon s pulpom citrusa

Ovaj šampon zadovoljava potrebe svih tipova kose od normalne do masne zahvaljujući glavnom sastojku Citrusu čija se vrsta uzgaja na Korzici. Zagađenje zraka, tvrda voda i nakupljeni talog na kosi uzrokuju da normalna kosa postaje otežana i devitalizirana. Ovaj šampon uklanja zaostali talog s kose i vlasišta, neutralizira tvrdu vodu i tonizira vlasi. Idealan je za normalnu kosu koja lako postaje otežana te je prikladan za čestu uporabu.

Šampon s mangom

Klorane Mango je hranjivi šampon koji nježno čisti, njeguje i vraća trajnu hidrataciju suhe kose. Njegov glavni sastojak je maslac od manga koji je bogat masnim kiselinama i ima jaka nutritivna svojstva. Može dubinski hidratizirati i hraniti vlakna vlasi, pomoći vratiti kosi elastičnost, mekoću i sjaj te zaštititi od lomljenja. Kosa postaje mekana, svilenkasta i puna sjaja. Pogodno za suhu, oštećenu i lomljivu kosu. Štiti kosu od vanjskih utjecaja, istovremeno je hrani i obnavlja.

Šampon s tamanu i monoi uljem

Ovaj mirišljavi šampon obogaćen je senzacionalnim tahićanskim uljima te obnavlja kosu izloženu suncu (sve tipove), hidrira i štiti od vanjskih utjecaja.
Šampon Tamanu i Monoi temeljito čisti sve tipove kose i vlasišta, obnavlja kosu nakon boravka u slanoj ili kloriranoj vodi, daje kosi izgubljeni sjaj i mekoću te intenzivno hidrira. Kosa dobiva dvostruku zaštitu – iznutra i izvana, a pritom se i dubinski hrani te obnavlja.

Za ljetne večeri kada češće izlazimo nego inače dobro je imati sa sobom i suhi šampon koji brzo rješava problem neoprane kose. Klorane suhi šamponi iznimno su jednostavni i praktični za korištenje, a preporučuju se za sve tipove kose bila ona tanka, slaba, obojena, masna ili normalna.

Suhi šampon sa zobenim mlijekom

Ovaj suhi šampon s patentiranom formulom prikladan je za sve tipove kose. Formuliran je sa zaštitnim zobenim mlijekom, što ga čini prikladnim i za najosjetljivija vlasišta. Kukuruzni i rižin škrob pružaju snažno čišćenje, prirodne apsorbirajuće mikrosfere uklanjaju nečistoće, masnoću i mirise.

Suhi šampon s koprivom

Klorane suhi šampon s koprivom idealan je za masnu kosu jer pomaže u uklanjanju viška sebuma i pročišćava vlasište. Kosa ostaje lagana, meka i lepršava u samo dvije minute. Suhi šampon čisti kosu bez vode te povećava razmak između pranja. Kombinacija koprive, Urtica dioica L., koja ima sebo-regulirajuće djelovanje pa pomaže u kontroli zamašćivanja kose i upijajućih prašaka koji adsorbiraju masnoće.

Preporučene maloprodajne cijena:

  • KLORANE ŠAMPON S PULPOM CITRUSA 200 ml – 11,98 eur
  • KLORANE ŠAMPON S MANGOM 200 ml – 11,98 eur
  • KLORANE ŠAMPON TAMANU I MONOI 200 ml – 11,98 eur
  • KLORANE SUHI ŠAMPON SA ZOBENIM MLIJEKOM 150 ml – 14,60 eur
  • KLORANE SUHI ŠAMPON S KOPRIVOM 150 ml – 14,60 eur

Više

Savjeti i preporuke

Hladnoća izvana i suhi zrak grijanih prostorija najveći su neprijatelj vaše kose.

Savjeti i preporuke

Joico tretman rekonstrukcije kose poboljšava učinak bojenja, trajne ondulacije i izbjeljivanja te rekonstruira kosu, obnavlja i štiti kosu od daljnjih oštećenja.

Beauty report

Dok je nekima nevažan, drugima je gubitak kose razlog za ozbiljnu zabrinutost i konzultacije s liječnikom.

Savjeti i preporuke

Bez obzira radi li se o boji, dužini, gustoći ili volumenu, čini se da postoji niz problema s kojima se suočavaju.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.