Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe
Obilje antiage tretmana - od zmijskog otrova do elektrošokova.<br />

Beauty report

Koža bez tragova vremena

Obilje antiage tretmana – od zmijskog otrova do elektrošokova.

Vrijeme zrele kože započinje u 30. godini života i proteže se sve do 50. To je vrijeme kada se na kožu može uspješno djelovati raznim tretmanima, te ju osvježiti i pomladiti.

– Antiage tretmani se mogu početi koristiti čim ženi koža počinje gubiti svježinu zbog gubitka kolagena, slabije cirkulacije, opuštanja mišića, objašnjava Šeila Marić, kozmetičarka i fizioterapeut wellness centra Twin Time.

Brižno prema koži

Jako je puno vanjskih faktora koji utječu na starenje kože – UV zračenja, vjetar, sunce, solarij, neadekvatni puderi koji začepljuju pore, cigarete, smog.

Zbog ovih razloga bitno je posvetiti dovoljno pažnje kućnoj njezi lica s određenim kremama, maskama, serumima i određenim tipom liftinga.

Također, danas je moguće pomladiti se i bez odlaska pod kirurški nož, koji sa sobom donosi brze i vidljive rezultate, no kasnije je  koža jako osjetljiva, tanka, može doći do pucanja, pretjerane reakcije na sunce i druge vanjske faktore.

Druga strana mogućnosti su razni preparativni i aparativni tretmani.

Tretman zmijskim otrovom

Preparativni tretmani uključuju tretiranje kože vitaminima, kolagenom, hijaluronom, pa čak i zmijskim otrovom.

Jako se puno koristi hijaluronska kiselina. Hijaluron ima svoje mikro molekule koje ima moć lifting učinka. Stoga sve kreme koje ga uključuju su dobar izbor za zrelu kožu.

Jedan od tretmana nazvan je Genessis i na bazi je zmijskog otrova (peptidi). Djeluje u obliku maske i nakon njega koža je izvanredno osvježena.

Uzburkani električni mikrovalovi

Od aparativnih tretmana mogli bi se istaknuti dva – Microgei i Isogei transition.

– Ciljano djeluju na tonus kože. Radi se o metodi koja ciljano potiče cirkulacije i lučenje kolagena, te jačanje mišića lica. Naime. puštaju se mikrovalovi struje na problematične dijelove lica poput područja oko očiju, usta, vrata, dijelova obraza i podbratka, pojasnila je Šeila.

Dodala, je kako je za dobar učinak preporučljivo ići dva puta tjedna u roku od mjesec dana. Naravno uz tretmane treba kombinirati preparativnu kozmetiku i obaveznu kućnu njegu – masku, kremu i serum.

Rezultati su vidljivi, nemaju štetne posljedice no imaju i vijek trajanja, pa je dobro kuru tretmana ponoviti za nekoliko mjeseci.

Mimika – a, e, i, o, u…

Anti-age tretmani bilo preparativni ili aparativni, izrazito su ugodni, pouzdani, efikasni i provjereni, te predstavljaju idealno rješenje za zrelu kožu lica, zaključila je kozmetičarka Twin Timea.

Osim toga, uvijek je dobro samostalno vježbati mišiće lica koji će uvježbani lakše odolijevati tragovima godina. To se može postići jakom mimikom, a pomoćno sredstvo je izgovaranje samoglasnika.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Darivanje

Vitaminska emulzija C+ je zbog svojih formulatornih specifičnosti pogodna za normalnu do suhu kožu, a posebice zrelu, kao i za one koji preferiraju laganije,...

Zanimljivosti

Pametno rješenje je ponijeti omiljeno mini pakiranje svog najdražeg proizvoda.

Darivanje

La Roche-Posay Retinol B3 Serum savršen je serum protiv starenja za osjetljivu kožu

Darivanje

BeeVenom touch proizvodi su prirodni, sigurni i ne sadrže zabranjene supstancije.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.