Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Beauty report

Koža spremna za sunce

Darujemo vam GloTerapeutics kremu sa SPF 40

Ne bi li što duže uživali u besprijekornom tenu važno je koristi kvalitetne preparate za njegu kože. GloTherapeutics i GloMinerals dio su GloProfessionala – brenda mineralne kozmetike koji već godinama podupire zdravi izgled kože.GloTherapeutics linija za njegu kože iskorištava najnoviju tehnologiju kako bi stvorili vrhunski inovativni proizvod. Tim stručnjaka koji se sastoji od fizičara, doktora i kozmetičara stvara kozmetiku koja je izvor zdravlja i ljepote. Proizvodi ne sadrže paraben i bojila te imaju veliku koncentraciju aktivnih sastojaka i antioksidansa.

GloTherapeutics nudi sustavan pristup u liječenju različitih problema kože uvođenjem svakodnevne njege (dnevnog režima njege kože naprednim tretmanima). Koristeći inovativnu tehnologiju i najmoderniju znanosti, stručnjaci su stvorili formule s moćnim koncentracijama aktivnih sastojaka kako bi klinički transformirati kožu.Posebno se izdvaja anti-ageing linija proizvoda koja daje odlične rezultate, dok su najprodavaniji proizvodi serumi, posebno oni na bazi vitamina C.

Ususret toplijem vremenu i s time povezanom zaštitom od sunca iz linije proizvoda važno je izdvojiti i GloTerapeutics SPF 40 sunscreen kremu koja pruža širok spektar zaštite od sunca, a hranjivi hidrati i antioksidansi osiguravaju potpuno zaštitu od oštećenja kože.
 


Krema sadrži:
• D-Panthenol (provitamin B5) koji povećava udio hijaluronske kiseline i pomaže u stabilizaciji vlage
• L-hyaluronic acid (sodium hyaluronate) koji pruža hidrataciju koja je bitna u borbi protiv slobodnih radikala sprječavajući transepidermalan gubitak vode
• Vitamin E koji je topljiv u prirodnim masnoćama, ima antioksidant koji štiti od oksidativnog stresa te antiupalna svojstva

Kremu je važno nanijeti prije izlaganja suncu te ponavljati taj postupak svaka 2 do 3 sata ne bi li produžili zaštitu od štetnog zračenja. Kako krema nije vodootporna ne preporučuje se njezina upotreba na plaži.

Više informacija o proizvodima potražite na Bahlen Beauty Facebook stranici.OSVOJITE KREMU SA ZAŠTITNIM FAKTOROM

Bahlen Beauty vam poklanja 10X1 GloTerapeutics kremu sa SPF 40 zaštitom od sunca. Maloprodajna cijena svake kreme je 190,00 kn.

Ukoliko želite osvojiti ovu nagradu lajkajte Bahlen Beauty Facebook stranicu, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom LAJKAM BAHLEN BEAUTY te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

Na kojoj adresi se nalazi Bahlen Beauty Studio u Zagrebu?

Vaše prijave primamo do 06. lipnja 2013., nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika.

Dobitnice su Monika Radić, Ivana Beljak, Andrea Knežević, Gordana Šoten, Jelena Martinjak, Tina Sović, Iva Janošić, Mihaela Vugrac Jazvec, Lorena Brnas i Jadranka Vuraić Vojnić. Čestitamo!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Duh i tijelo

Briga o sebi je važna jer je to ključ za pronalaženje ravnoteže kako u nama samima, tako i izvana.

Savjeti stručnjaka

Ljepota i zdravlje dvije su stvari na koje se odražava sve ono čime se hranimo, a zdrava prehrana našem organizmu pruža i razne nutrijente koji...

Duh i tijelo

Meditacija se pokazala kao izvrstan alat za smirivanje nemirnog dječjeg uma.

Zdravstveni karton

Rak grlića maternice se razvija kada stanice na cerviksu  tj. na grliću maternice, postaju abnormalne

Advertisement