Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Kozmo daruje u povodu Sv. Nikole

U ponedjeljak, 6. prosinca u Kozmo drogerijama uz kupnju na poklon dobivate – nakit!

Kozmo drogerije će na blagdan Svetog Nikole, u ponedjeljak 6. prosinca, darivati svoje kupce i tako ih podsjetiti na dane djetinjstva kad su i sami čistili čizmice te sljedećeg jutra iščekivali poklone, strepeći od posjeta zločestog Krampusa.

Svi će kupci za kupnju u minimalnom iznosu od 100 kuna na dar dobiti blještav poklon – naušnice, prsten, ogrlicu, narukvicu ili broš – koji će moći nositi i kao atraktivan modni detalj u ludoj novogodišnjoj noći koja se približava. Ovaj će poklon ponajprije obradovati ženske kupce u Kozmo drogerijama, ali i muškarce koji će njime razveseliti svoju partnericu, prijateljicu ili drugu dragu osobu.


Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Zanimljivosti

Odabir savršenog poklona za posebne osobe u našim životima postaje ne samo gesta ljubavi, već i simbol zahvalnosti te prilika za stvaranje nezaboravnih trenutaka.

Fashion report

Elegantan i profinjen nakit modni je detalj koji priča priču o životu osobe koja ga nosi i opire se prolaznosti vremena.

Fashion report

ZiZou nakit se izrađuje kombinacijom modernih i tradicionalnih tehnika, a ono što ga odlikuje su i male serije, a samim time i unikatnost.

Trendovi

Ove godine, naš je cilj jednostavan - primite li poljubac, poklon ili osmijeh, samo ih šaljite dalje, stvarajući tako beskrajan krug radosti!

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.