Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Beauty report

Kozmo zaštita kože od sunca

Ove srijede sredstva za sunčanje na popustu od 30%.

Iako svi volimo preplanuli ten, posljedice izlaganja suncu mogu biti puno gore od bolnog crvenila i isušene kože. Kako koža ne bi prerano ostarjela i kako bismo smanjili mogućnost nastanka zloćudnih melanoma, potrebno je voditi brigu o zdravlju kože, pogotovo u ljetnim mjesecima.

Hrvatska drogerija Kozmo ove srijede brine o vašoj koži koja je tijekom ljetnih mjeseci i više nego izložena raznim opasnostima i dugotrajnim posljedicama. Osvijestimo stoga važnost brige za kožu koja je najveći organ na našem tijelu.Da biste sunce trebali izbjegavati u periodu od 11 do 17 sati već svi znaju. No, ako se ne možete natjerati da odete s plaže, pokušajte pronaći mjesto u hladu i dobro se zaštitite. Na plažu ne krećite bez naočala s UV zaštitom kako bi zaštitili svoje oči te šešira sa što većim obodom koji će prekriti kožu vrata i ramena. Nosite tanku, pamučnu odjeću koja će prekriti noge i ruke.Najvažnija su, naravno, sredstva za sunčanje. Važno je da prije odabira pročitate deklaraciju te se informirate o kvaliteti proizvoda, tj. koliko će vas učinkovito štititi. Sredstva za sunčanje mogu biti kreme, losioni, ulja, oni u spreju, a odabir ovisi isključivo o vama. No, bez obzira na sastav moraju sadržavati SPF, zaštitni faktor koji bi trebao biti barem 15, UVA i UVB zaštitu.

Ne zaboravite na vaše usnice i kožu lica. Koristite balzame sa zaštitnim faktorom te kreme s jako visokim faktorom za lice jer je koža lica jako osjetljiva i podložna štetnim utjecajima sunca.Poznata hrvatska manekenka Vedrana Linardić, zaštitno lice ljetne kampanje drogerije Kozmo, vruće ljetne dane provodi na Jadranu i pronalazi osvježenje u toplom moru, a poput svih nas i redovno brine o zaštiti svog tijela.

Ove srijede u svim Kozmo drogerijama pronaći ćete raznovrsne proizvode za zaštitu kože od sunca, kreme, ulja, losione za sunčanje na popustu od 30 %.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Darivanje

Priznajmo, svi brojimo dane do početka godišnjeg odmora i uživanja na plaži ili planinama.

Beauty report

Put do čvrste i blistave kože koja će zračiti cijelog ljeta nikad nije bio lakši, a krije se u neodoljivom FOREO BEAR uređaju u...

Savjeti i preporuke

Ljeti su stopala izložena ne samo pogledima već i vanjskim utjecajima koji ih mogu dodatno isušiti pa je nakon prvotnog uljepšavanja važno nastaviti s...

Trendovi

Zahvaljujući profesionalnom kozmetičkom priboru i vi možete imati savršene obrve u svakom trenutku.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.