Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Trendovi

Kragne – originalan modni dodatak

Detalj koji podiže svaki outfit a može se nositi i kao ogrlica.

Tipičan detalj na muškoj odjeći kao što su košulje i odijela – kragne – u sezoni koja dolazi predstavlja novi trend koji će se na kreativan način implementirati u mnogim modnim linijama. Kragne koje se mogu skinuti odličan su modni dodatak koji u trenu osvježava odjeću poput bluza i pulovera ili običnih T-shirt majica i podiže cijelu kombinaciju.
Modni dizajneri uklopili su ovaj detalj u svoje kolekcije, a kragne se mogu nositi uz bilo koju odjevnu kombinaciju.
Kožne, metalne i platnene kragne s uzorcima, životinjskim printevima, zakovicama i šiljcima bude divlju stranu i donose više zabave u modno izražavanje..
Nosite ovaj detalj na večernjim haljinama na kojima će izgledati poput nakita ili osvježite jednostavnu dnevnu odjeću.
Kragna posebno dolazi do izražaja ako je nosite na običnoj bijeloj majici, jednobojnom puloveru ili haljini cvjetnog uzorka.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Fashion report

Ukrojene haljine, pa čak i štepani zimski kaputi blago naglašavaju struk , sužavaju siluetu, ali opet ne previše kako bi se i dalje zadržala...

Trendovi

Tree-Kånken je posveta Kånkenovom prvom dizajnu iz 1978., koji se tijekom godina tek neznatno mijenjao, čuvajući svoju temeljnu jednostavnost i funkcionalnost.

Moda

Monokromatski stil, odnosno kombinacije u kojima je svaki komad obojen istom bojom, bit će stil koji će obilježiti ovu jesen.

Zanimljivosti

Modni artikli iz novih kolekcija čekaju da ih otkrijete iz udobnosti svoga doma po promotivnim cijenama.

Advertisement