Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Kratke hlače za ljeto 2010.

Veliki izbor modela i široki raspon cijena.

Kratke ženske hlače su, kao što smo to i pisali, jedan od vodećih modnih trendova za ljeto 2010. Maštovite kratke hlače smo u režiji dizajnerskih kuća Prada, Blumarine, Louis Goldin i Tommy Hilfiger mogli vidjeti i na revijama za proljeće/ljeto 2010. Predstavljamo vam šest vrućih modela popularnih i pristupačnih etiketa H&M, Gap, Banana Republic, French Connection te dvije supercool kreacije brandova Eliot Denim i Day Birger Mikkelsen koje, za razliku od ovih ranije spomenutih, krase paprene cijene.


Whistles.co.uk; Cijena: 560 kuna


Gap; Cijena: 430 kuna


H&M; Cijena: 215 kuna


Banana Republic; Cijena: 170 kuna


French Connection; Cijena: 295 kuna


French Connection; Cijena: 350 kuna


Eliot Denim; Cijena: 2860 kuna


Day Birger Mikkelsen; Cijena: 1370 kuna

Cromoda.com

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Fashion report

Nastavljajući dugu tradiciju hvaljene suradnje dizajnera, H&M s oduševljenjem najavljuje novu suradnju s modnom dizajnericom koja živi i radi u Londonu - Simone Rocha.

Fashion report

H&M je po prvi puta odlučio komade iz ovogodišnje kolekcije za ljetnu sezonu predstaviti organiziravši experience trip u Umag.

S modne piste

Uzorci su prepuni minerala, drveća i biljaka koje je dizajnerski tim prenio na divni Jacquard te prozračne i lagane tkanine.

Fashion report

Legendarni američki brand Gap otvorio je novu trgovinu u hrvatskoj metropoli, u Arena Centru i oduševio brojne obožavatelje branda, koji je sinonim za vrhunsku...

Advertisement