Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Moj dom

Kreativne božićne dekoracije

Originalne ideje za blagdansko uređenje doma.

Božić je najljepše doba u godini i u to vrijeme želimo da naš dom izgleda posebno čarobno. Gradske ulice i izlozi trgovina već su okićeni u svjetlucavom božićnom stilu. Ako ne želite da vaš dom svake godine izgleda isto, neka vam inspiracija budu ove kreativne ideje uz koje će vaš dom izgledati drugačije, originalno i svečano u očekivanju i proslavi najljepšeg blagdana u godini.

Ove godine možete imati vintage božićni vijenac ukrašen zanimljivim ukrasima poput ključeva koji možete postaviti na vrata ili iznad kamina.Boje karakteristične za Božić su zelena, crvena, zlatna i bijela. Zimzelenim granama uredite kamin, stepenice i vrata u svom domu, a možete napravite i ukrase od papira.Zašto biste imali zeleno božićno drvce svake godine? Odaberite omiljenu boju i temu prema kojoj ćete urediti cijelu kuću. Bijelo božićno drvce i ljubičasta boja stvaraju svečan i elegantan ugođaj.S ljubičastom bojom možete kombinirati bijelu i boju bakra. Zanimljivi ukrasi koji izgledaju poput zvijezda ukrasit će salvete na blagdanskom stolu, a božićnom drvcu dati sofisticiran izgled.Djeca obožavaju šareno, igračke i poklone ispod božićnog drvca. Zašto ih ne biste stavili na božićno drvce? Neka vam ove godine šarenilo bude tema blagdanskog uređenja doma.Jednostavno također može biti lijepo i svečano. Od običnog papira izradite vijence na kojima ćete napisati božićne poruke i stihove božićnih pjesama.Poklone zamotajte u reciklirani papir. Umjesto vijenaca od zelenila, možete staviti ukrase u obliku zvijezda na zidove i prozore u kući.Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Moj dom

Pojedine biljke upijaju štetne tvari i prirodno ovlažuju osušeni zrak ugrijan centralnim grijanjem.

Dizajn

Što je najbolje, ovu vrstu radova možete sami napraviti, no to nikako ne znači da poslu treba pristupiti s nepažnjom i bez pripreme.

Moj dom

Nakon što ugradite krovni prozor, odmah ćete prepoznati prednosti toga da u vaš dom prirodna svjetlost ulazi odozgo.

Moj dom

U potrazi ste za unikatnim poklonom za djecu?

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.