Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Gastronomija

Kreativne ideje za doručak?

Iako je doručak najvažniji obrok u danu, često ga se zaobilazi u širokom luku ili se jedu brzo pripremljene namirnice „s nogu”.

Asortiman Nestlé žitarica ove je godine obogaćen s dva nova proizvoda – Nesquik Cocoa Crush i Lion Wild Crush hrskavim jastučićima s neodoljivim punjenjem. Ukusni noviteti zasigurno će osvojiti brojne poklonike kako kvalitetnim nutritivnim vrijednostima, tako i bogatim okusima dobro poznatih brendova. Za uravnotežen doručak djeteta, koji budi maštu i poziva na kreiranje novih kombinacija s mlijekom i voćem, tu je Nesquik Cocoa Crush. Hrskavi jastučići čokoladnog okusa s kakao punjenjem te dodatkom vitamina i minerala sigurno će razveseliti mališane i učiniti njihov doručak još zabavnijim. Za obožavatelje popularnih Lion proizvoda tu su Lion Wild Crush žitne pahuljice s kremastim punjenjem od čokolade i karamele u hrskavom jastučiću. Novi proizvodi obogaćeni su vitaminima B grupe i mineralima: željezom i kalcijem.

Iako je doručak najvažniji obrok u danu, često ga se zaobilazi u širokom luku ili se jedu brzo pripremljene namirnice „s nogu”. Međutim, uloga doručka je iznimno važna jer njime unosimo u organizam energiju i esencijalne hranjive tvari za dan pred nama. Za dobar početak dana za cijelu obitelj tu su žitne pahuljice koje, uz sjajan okus, u kombinaciji s mlijekom ili jogurtom opskrbljuju tijelo cijelim nizom hranjivih tvari, uključujući ugljikohidrate, bjelančevine, masti, šećer, vlakna te nekoliko vitamina i minerala. Odaberete li žitne pahuljice s cjelovitim zrnom, zadovoljavate još više potreba organizma.

“Znamo koliko je našim potrošačima važna prehrana njihove obitelji, a pogotovo najmlađih članova. Roditeljima je posebno važno ujutro djeci pružiti hranjiv i ukusan obrok, jednostavan za pripremu. Želimo doručak učiniti što boljim, stoga neprekidno ispitujemo recepture i nove načine kako ih poboljšati. Na ovaj način možemo biti sigurni da su naše žitne pahuljice uvijek u skladu s potrebama naših potrošača, koji od sada mogu uživati u uzbudljivim okusima i kombinacijama Nesquik Cocoa Crush i Lion Wild Crush hrskavih jastučića s ukusnim punjenjem” – izjavila je voditeljica robne marke Marina Vukoje, Nestlé Adriatic.

Kako unijeti više cjelovitih zrna žitarica u prehranu djeteta?

  • čitajte deklaracije, provjerite piše li na pakiranju riječ „cjelovito zrno“
  • zamijenite bijeli kruh, rižu i tjesteninu integralnim varijantama s cjelovitim zrnom
  • za doručak/večeru pripremite djeci žitne pahuljice s cjelovitim zrnom
  • obratite pažnju na logotipe i natpise koji ističu da se radi o proizvodima s cjelovitim zrnom
  • kako bi se potrošačima olakšala potraga za željenim proizvodima, na pakiranjima Nestlé žitarica istaknute su zelena traka i kvačica uz simbol cjelovitog zrna kao jamstvo da proizvod sadrži najmanje 8 grama cjelovitog zrna po porciji, odnosno da je cjelovito zrno najzastupljeniji sastojak.

Više

Budi fit

Možda se tijelo urotilo protiv vas ili imate loše prehrambene navike.

Gastronomija

Good Food, omiljena street food meka, predstavlja osvježenu ponudu najvažnijeg obroka u danu.

Gastronomija

Idealan početak dana ne možemo zamisliti bez nutritivnog i ukusnog doručka.

Gastronomija

GARDEN GOURMET asortimanom proizvoda, približio se i potrošačima koji u svakodnevnom životu odabiru proizvode sačinjene isključivo od biljnih namirnica.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.