Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Lifestyle

Kreativni stolovi o kakvima ste oduvijek sanjali

Detalji čine razliku

Često je potrebno puno novca i još više energije i kreativnosti ne bi stvorili dom o kakvom ste oduvijek sanjali. Međutim, ponekad će samo jedan detalj podignuti izgled vašeg interijera na novu razinu.

stol biljar

Obiteljski stol, pa čak i onaj mali koji se nalazi tik do kauča te služi tek kako dopuna dnevnom prostoru, često je mjesto okupljana obitelji i dragih prijatelja. Upravo zbog toga mnogi odabiru istoga posvećuju veliku pozornost ne bi li on savršeno pristajao njihovom životnom stilu.

stol knjiga

S nekim od ovih stolova ne trebate niti izlaziti iz kuće na aktivnosti kao što je piknik jer oni sadrže elemente koji zadavoljavaju sve uvijete obroka u prirodi. Volite li more, sada ga možete imati usred stana, a za ljubitelje dobrog štiva tu je stol knjiga kao pravi odraz njihovog intelekta. Namještaj koji vam donosimo u galeriji jedan je od detalja koji ćete obožavati vi, ali i vaši gosti.

trava stol

svjetlucavi stol stol macka stol akvarij

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Moj dom

Znamo da vam kroz glavu upravo prolazi misao kako vam ne treba još cijeli niz stvari na popisu dnevnih obaveza…

Moj dom

Kupnja prvog stana jedan je od najvažnijih trenutaka u svačijem životu.

Moj dom

Možete uživati i u difuzoru vlastite izrade – bez nusproizvoda izgaranja ili umjetnih tvari.

Moj dom

Trika, poznato mjesto za sve one istančanog ukusa i omiljena zagrebačka adresa arhitekata, predstavila je u showroomu Studija Brigada u Centru Kaptol novu kolekciju...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.