Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Lifestyle

Kreativni stolovi o kakvima ste oduvijek sanjali

Detalji čine razliku

Često je potrebno puno novca i još više energije i kreativnosti ne bi stvorili dom o kakvom ste oduvijek sanjali. Međutim, ponekad će samo jedan detalj podignuti izgled vašeg interijera na novu razinu.

stol biljar

Obiteljski stol, pa čak i onaj mali koji se nalazi tik do kauča te služi tek kako dopuna dnevnom prostoru, često je mjesto okupljana obitelji i dragih prijatelja. Upravo zbog toga mnogi odabiru istoga posvećuju veliku pozornost ne bi li on savršeno pristajao njihovom životnom stilu.

stol knjiga

S nekim od ovih stolova ne trebate niti izlaziti iz kuće na aktivnosti kao što je piknik jer oni sadrže elemente koji zadavoljavaju sve uvijete obroka u prirodi. Volite li more, sada ga možete imati usred stana, a za ljubitelje dobrog štiva tu je stol knjiga kao pravi odraz njihovog intelekta. Namještaj koji vam donosimo u galeriji jedan je od detalja koji ćete obožavati vi, ali i vaši gosti.

trava stol

svjetlucavi stol stol macka stol akvarij

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Duh i tijelo

U nekakvom prirodnom ciklusu, jesen bi nas trebala podsjetiti da usporimo i uživamo u plodovima svoga rada

Moj dom

Ambienta u sinergiji sa sajmom Hotel&Gastroteh  te partnerima Zagreb Design Week, ArhiBau.hr, Art Zagreb na svoj način tako nastavlja u promicanju vrijednosti  svojevrsnog novog...

Moj dom

U nastavku vam donosimo trendove koji vladaju u dizajnu interijera. Dobra je vijest da ih je većina blaga prema vašem novčaniku

Moj dom

Znate li da je za 2023. godinu osigurano 225 mil. € bespovratnih sredstava za energetsku obnovu nekretnina i ugradnju obnovljivih izvora energije?

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.