Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Moj dom

Kreativni svijećnjaci

Preobucite staklenke i dajte im novu svrhu.

Stvorite romantičnu atmosferu prepunu 'mekog' svijetla u samo nekoliko jednostavnih koraka. Minimalan trošak, spretne ruke i par dobrih ideja je sve što vam treba da biste napravili svijećnjake od stvari koje vam negdje 'nezaposleno' leže po kući. 

Osim za pravljenje domaćih delicija u obliku ukiseljenog povrća ili marmelada, staklenke nam mogu poslužiti i za stvaranje originalnih svijećnjaka.  I one najjednostavnije i možda na prvi pogled i ne toliko privlačne, uz par dodataka i preinaka postaju zanimljivi stalci i posude u kojima možemo servirati treperavo svijetlo svjećica. 

U skladu s godišnjim dobom , napunite je do pola s kamenčićima, pijeskom ili školjkama. Ako nemate pri ruci materijal za morsku verziju, poslužit će riža ili pak krupna morska solIli ih pak omotajte špagom, obojite bijelom (ili nekom drugom) bojom i skinite špagu. Dobiti ćete efektne i orginalne svjećnjake!Uz par komada savitljive žice, užeta, papira i slame, složite staklenku  i lučicu u jeftini i zanimljivi ukras za boravak u prirodi u večernjim satima ili pak za uživanje uz igru svijetla koju čine dok se opuštate u kadi. 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Kineska civilizacija jedna od najstarijih na svijetu, ali jedina koja traje toliko dugo. Kontinuitet postojanja rezultirao je raznim otkrićima kako u staroj tako i...

Gastronomija

Zdrav, nutritivan i obrok bogat okusom – tako na najjednostavniji način možemo opisati čudesne poké zdjelice. Tako je i SoHo sushi rolls & poké...

Moj dom

5 savjeta za uređenje doma u manje od tjedan dana.

Budi fit

Čučnjevi, vožnja biciklom i preskakanje užeta za top formu

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.