Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe
Posljednje mjesto boravišta filmske zvijezde Brucea Leeja darovano je gradu Hong Kongu kako bi bilo prenamjenjeno u muzej i memorijalni centar legende kung fua, izvijestili su mediji.<br /> <br />

Svijet

Kuća Brucea Leeja postat će memorijalni centar

Posljednje mjesto boravišta filmske zvijezde Brucea Leeja darovano je gradu Hong Kongu kako bi bilo prenamjenjeno u muzej i memorijalni centar legende kung fua, izvijestili su mediji.

Filantrop i trgovac nekretninama Yu Panglin složio se nakon jednogodišnjih pregovora gradu darovati posjed vrijedan deset milijuna dolara, objavio je u srijedu Hong Kong Standard.

Kuća u hongkonškoj četvrti Kowloon Tong sada bi se, kako se očekuje, mogla razviti u glavnu gradsku turističku atrakciju s knjižnicom i trgovinom za obožavatelje.

Obožavatelji Brucea Leeja trenutno su razočarani jer objekt sad služi kao "hotel ljubavi" u kojoj se sobe iznajmljuju na sat, najčešće parovima ili za prostituciju.

Lee, koji je glumio u filmovima u "U zmajevom gnijezdu" i "Na zmajevom putu" živio je u toj kući sa svojom suprugom Lindom Lee-Cadwell godinama prije iznenadne smrti u 32. godini.

(Hina)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.