Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Kultura

Kuća vjetra i sjene

Osvoji zavodljivu mješavinu priče o duhovima i moderne romanse.

Poetska proza britanske književnice Deborah Lawrenson, u romanu Kuća vjetra i sjene, maestralno povezuje zbiljsko i nadnaravno, prošlost i sadašnjost u briljantno štivo. Zavodljiva mješavina priče o duhovima i moderne romanse smještena u prekrasan krajolik južne Francuske oduzima dah i hipnotizira čitatelja.

Lawrenson je suvremena je britanska književnica, diplomirala je engleski jezik na Sveučilištu Cambridge. Živi na relaciji Kent – Provansa, čijim ugođajem odiše i predivan roman Kuća vjetra i sjene, koji je osvojio naklonost čitatelja i kritike.Kada se Eve zaljubi u šarmantnog Doma, njihova ih burna veza odvede do napuštene kuće okružene mirisnim poljima lavande u Les Genévriersu, malenom selu na jugu Francuske. Uskoro Eve postaje svjesna misterioznih događaja koji obavijaju kuću, Doma i nestanak njegove prve supruge, prelijepe Rachel. Eve pokušava otkriti tajnu rekonstruirajući Rachelin život. Neobični događaji postaju sve češći, a pojavljuje se i glas Benedict Lincel, djevojke koja je nekoć ondje živjela. Eve počne razmotavati zamršeno klupko prošlosti kuće. Napetost se pojačava jer Eve pod svaku cijenu mora otkriti što se dogodilo s Benedict i Rachel, prije nego što se ponovi mračna prošlost Les Genévriersa.

OSVOJI KNJIGU

Znanje vam poklanja knjigu Kuća vjetra i sjene autorice Deborah Lawrenson.

Ukoliko želite osvojiti ovu knjigu, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom KUĆA te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

U kojoj zemlji je smještena radnja ovog romana?

Vaše prijave primamo do 6. studenog 2012., nakon čega ćemo objaviti ime dobitnika. 
Dobitnica je Maja Lacić. Čestitamo!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

She Book Club

Nagrađivana britanska novinarka Yomi Adegoke svojim provokativnim romanom Lista propituje način na koji doživljavamo odnose, moral i internetsku kulturu.

She Book Club

Intrigantna priča, veličanstvena norveška divljina i četiri junakinje povezane ubojstvom jamstvo su za novu uspješnicu. 

She Book Club

Može li ih neočekivana tragedija i njihova tvrdoglavost razdvojiti ili će se Donovan i Wynter ipak othrvati duhovima prošlosti i pustiti ljubav u svoje...

She Book Club

“Oporavak Rose Gold” nevjerojatno je napeta priča o opsesiji, pomirenju i osveti, psihološki dvoboj ličnosti koje pod površinom ljubavi skrivaju mračne tajne o kakvima...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.